každá změna a přerod věcí na který je společnost zvyklá bolí, ale tohle bude ve výsledku do plusu.. už jsem to zmiňoval vejš, avast a spol, skoro vše nabízí převážně práci z domova, můj brácha u jednoho Českého telco operátora už je několikátý měsíc taky jenom doma a nestěžuje si..
Každopadně o nuceném snížení úvazku v kanceláři slyším poprvé (věřím že se to děje, jen se to ke mě nedostalo.. dobrý vědět )
Třeba zas bude konečně Praha pro běžný lid dostupná..
USA je jinej svět, zdravotnictví, velké vzdálenosti, zaměstnatelnost a propustitelnost.. ikdyž do toho jak bylo v USA když jsem byl malej to má už daleko..
Čert ví co nás čeká, Evropa se tváří že je všechno tak nějak dobrý, ale o to víc se to /možná/někdy/ do*ere..
Reality jsou uplně mimo, kousek od nás, v jedný malý vesnici kde není nic, z jedný strany velká silnice kde jezdí jedno auto za druhym, z druhý strany železniční koridor bez protihlukovejch zábran, záplavová zona u labe, za posledních 10 let 2x cca 1,4metrů vody na pozemku, před 10 lety koupeno za 840tis kč, nyní na srealitách za 4,3mil Kč... opravy žádný, starý okna, dosluhující střecha z bobrovek, opadávající omítka.. ..nemám slov..