Ano, je to vpravdě geniální odhalení, jsem rád, že jste konečně dokázali jak podvodný je tento obchod, původně jsem se nechtěl vměšovat do debaty,ale teď již musím:
A vám nepřišlo divné, že na stejné adrese sídlí 4 firmy-ono jich je ve skutečnosti ještě více,-jó vlastně ty jste odhalili taky, totiž ty defibrilátory jsou také Ponziho systém, to totiž dva nefakčenci dají dva defibrilátory a pak najdou volavky, které jim ty defibrilátory namnoží, no a pak se již obchoduje s virtuálními defibrilátory a jen ti co přišli brzo mají nárok prožít opravdový infarkt, neboť pro ně ještě defibrilátory budou a zbytek umře a mezi nimi i pilot, takže letadlo spadne
Horší je to třeba s tou firmou uprostřed
http://clcemirates.com/contact_us.htm - ta poskytuje právní poradenství (pro ty co neumí anglicky), tu mi rozluštit dalo zabrat,ale pak jsem na to také geniálně přišel, ta firma totiž ala Ponzi virtuálně množí zákoníky a díky tomu se zhroutí jednoho dne soudnictví...
No, takže mimochodem funguje to tak, že kanceláře jsou tzv. "virtuální"- kdo ví, co znamená tento pojem, nemusí psát, ti , co to neví by mě mohli obvinit z idiocie a říct, že mám z APL vymytý mozek, proto doporučuji zavolat si na mezinárodní firmu s defibrilátory, ať vám vysvětlí jak to, že má společnou kancelář s firmou na právní poradenství, protože jste nečekali , že oni ač celosvětová firma (stačí se podívat na seznam jejich poboček) se perou o počítač s nějakými právníky a pak se tam vtírá ještě nějaký Hartmann, a další firmy..a, že to si teda od nich defibrilátor nekoupíte, neb jsou to jasně žebráci, co se snaží okrást chudé a poctivé spořádané lidičky - no a když tedy budete trpěliví, ti jazykově znalí, dozvíte se jako odměnu vysvětlení pojmu virtuální kancelář a rozluštíte záhadu se stejnou adresou.