Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
ZTrader píše:
V tomhle vlákně je spoustu rozumných příspěvků, ale 90% jsou fanatické bludy. A to na obou stranách (apl a anti-apl). APLáci, kteří do poslední chvíle budou ostatní přesvědčovat, že je to good bysnis.
Tak pište at se všichni zde mohou pobavit.
S474N píše:cataclop: ale vsak me o nejake APL vubec nejde a s mou investici to nema nic spolecneho. Ja psal o pujcce tobe, kde chci predem stanovit zhodnoceni 40%. Respektive, ze castka na smence bude X+40% za urceny horizont. Co s tema penezi udelas ty je uz tvuj boj.
Nechapu, jak nekdo muze byt tak tupej, ze porad v souvislosti s APL hovori o "investovani".
orve píše:cataclop píše:Orve...ja neviem načo si vlastne investoval do APL ..aby si sa tu na nich sťažoval za to že ti poslali viac peňazí ako si tam poslal ? Sociálna alebo zdravotná posiťovňa ti vyplatí všetko hňeď a na čas? A to sú viacmenej štátne zákonné organizácie. Myslím si že ti mali zrušiť účet už oveľa skorej ..ani sa nečudujem že to urobili ...aspoň sa to teraz dobre vyčistí od takýchto typov investorov ako si ty.
Ty jsi opravdu nemocný člověk jak to tady čtu od jiných.Já si nestěžuji na to že mi poslali víc peněz než jsem tam dal.Když mi to zlaté APL vydělalo investováním.Když ti někdo napíše mail a slíbí něco a potom to nedodrží a ještě si dovolí zablokovat účet za to že jim napíšeš slušně že peníze nedorazily že to zaplatíš jak dorazí je vše v pořádku.Už se k tobě nebudu vyjadřovad
mikicz píše:jenom pro zajímavost, jestlipak jste příjmy z APL uvedli do daňového přiznání do kolonky kapitálové příjmy a zdanili?
S474N píše:cataclop: no jasne, tady guinness1759 je od vojenskych kontrasu a ja jsem primo nasazenej agent od Jyrky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků