Ovšem taky to nemám v úmyslu opakovat.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
S474N píše:cataclop: no hlavni je, ze ty jsi ten "kdo vi". A my - plebs, stejne nebudeme mit nikdy zadne penize, abychom je mohli investovat v tak skvele prilezitosti, jakou APL dozajista je.
cataclop píše:S474N píše:cataclop: no hlavni je, ze ty jsi ten "kdo vi". A my - plebs, stejne nebudeme mit nikdy zadne penize, abychom je mohli investovat v tak skvele prilezitosti, jakou APL dozajista je.
No ja som nikde nepísal že ste pleps ale že ste kecálkové a mudrlanti a to je rozdiel
mikicz píše:libol: a je to opravdu podstatné, jestli 39, 29, 36 nebo 11? na pointě to nic němění, ne?
lemming píše:cataclop píše:S474N píše:cataclop: no hlavni je, ze ty jsi ten "kdo vi". A my - plebs, stejne nebudeme mit nikdy zadne penize, abychom je mohli investovat v tak skvele prilezitosti, jakou APL dozajista je.
No ja som nikde nepísal že ste pleps ale že ste kecálkové a mudrlanti a to je rozdiel
No a ty snad nejses kecalek a mudrlant?
cataclop píše:Ja tu nikoho a ni nespochybňujem ako to robiš ty a ostatní mudlanti...
cataclop píše:však prečo nikdo z vás nedá nejaký iný lepší, zaujímavý typ na seriozne investovanie v nejakej inej spoločnosti alebo v nejakom fonde keď sa vám APl nepáči a keď ste takí "múdri" ?... Alebo okrem kritizovania a spochybňovania nič iné nevieš napísať ...ty aj ostatní ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků