A 380 píše:libol:
ano, stojím si za tím, že je možné dlouhodobě zhodnocovat peníze i o stovky% ročně. Prosím neuražte se, ale nevím, jak jinak reagovat, proto odpovídám takto:
Podle vašich předchozích příspěvků soudím, že nemáte příliš velké znalosti z oblasti obchodování s komoditami na burzách. Já sám se považuji za začátečníka v této oblasti. Zejména obchodování na burzách v USA mne velmi zajímá a již několik let se při svém zaměstnání věnuji studiu intradenního obchodování akciových indexů. Za tuto dobu jsem měl možnost detailně studovat obchodní techniky třeba právě Larryho Williamse (jeho obchodní systémy jsou pro mne naprosto neobchodovatelné). Buduji svůj obchodní systém a ten bude zhodnocovat peníze třeba o stovky % ročně. Je za tím spousta práce, něco jako když budujete firmu od 0.
Takže vám tu nenaservíruji informace na jedno kliknutí - nějaký odkaz. Takhle to nefuguje. Ale když budete chtít, vše potřebné naleznete, je to jen na vás.
Obchodní techniky Larryho W. jsem taky studoval a bohužel musím souhlasit.. zatím naprosto neobchodovatelné. Zkoušel jsem i techniky Nesnídala s Podhajským - zatím teda taky nic moc. Hodně mě naučil manuál od p. Řepíka, myslím, že pro začátečníky naprosto ideální.