Končíte v APL ?
Následujte nás 10, 12, 14 % měs.
http://www.(censored).cz
To už můžeme pomalu zakládat nový thread

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
4honza píše:Viktorius píše:Svým příspěvkem jsem tedy chtěl říct primárně to, že zpožďování výběrů nijak nedokazuje, že je to Ponzi.
To přímo nedokazuje. Každopádně je to další střípek do mozaiky. Mám to pochopit tak, že tahle firma, která tak skvěle a úžasně vydělává na svých obchodech, si nedokáže najmout 10 cvičených opic na práci maximálně na jeden měsíc? A že na svých stránkách píše nesmysly o tom, že korespondenční banky jí schvalují posílání peněz?
danielpersky píše:
Máte samozřejmě pravdu v tom, že jsem ne vždy volil správná slova a snad jsem dokázal někoho i neúmyslně urazit (má přirovnání ke slepicím a hlupákům).
Tímto se těmto lidem, posedlým mamonem dodatečně omlouvám, nebylo to mířeno přímo vůči Vám. Chtěl jsem Vám otevřít oči, zaslepené mamonem, varovat Vás před neštěstím, do kterého se řítíte. Přirovnal bych to k situaci, kdy vaše dítě stojí na cestě, po níž jede náklaďák a vy máte jedinou možnost na ně zařvat ať uhne ze silnice. Tady jsem se snažil této situace docílit pro někoho možná drsným způsobem, ale cílem bylo, aby se probudil.
DanielPersky
Myslel jsem si, ze vetsina lidi jsou idioty, ale idioti jsou temer vsichni.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků