Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Pekac.pekac 17. 3. 2023 13:52

@DoubleSix: Jak přes kopírák. Do půlky února přišlo jen za leden, pak nic. Banka dlouho mlčela, dnes přišel email s tvrzením, že 3% nejdou dohromady s BaW, ale vyplacené mi už nechají.
Pekac.pekac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 17. 3. 2023 14:05

m.man píše:Zdravím,
od července 2022 mám účet START u UCB. Dnes mi volal osobní bankéř s oznámením, že tento typ účtu se bude rušit a že chce abych přišel na pobočku a nabídne mi další možnosti.

Měl tu někdo podobný telefonát?

Taky mám účet START a o plánovaném rušení tohoto typu účtu mě zatím nikdo neinformoval. Navíc ten účet stále normálně nabízejí. Ten telefonát mi tedy přijde podivný :hm
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod DoubleSix 17. 3. 2023 14:12

Pekac.pekac píše:@DoubleSix: Jak přes kopírák. Do půlky února přišlo jen za leden, pak nic. Banka dlouho mlčela, dnes přišel email s tvrzením, že 3% nejdou dohromady s BaW, ale vyplacené mi už nechají.
Ano, do půlky února to fungovalo a pak šmytec. Celkem mi vyplatili 2000Kč, tak doufám, že je nebudou chtít zpátky :D
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod m.man 17. 3. 2023 14:43

Milos píše:Taky mám účet START a o plánovaném rušení tohoto typu účtu mě zatím nikdo neinformoval. Navíc ten účet stále normálně nabízejí. Ten telefonát mi tedy přijde podivný :hm

Taky mi to připadá divný.
Mluvil o rušení za dva měsíce .. nevim, nikde jsem o tom nic nenašel a na stránkách ten tarif stále nabízejí.
Schůzku jsme zatím odložili.
m.man
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Schwarzie 17. 3. 2023 14:50

Pochybuju, kdyby prestavali nabizet typ uctu START, ze by se kvuli tomu muselo chodit na pobocku menit tarif uctu. Ja mam nekolik let nenabizene MULTIKONTO a stale bez problemu funguje a nikam jsem nemusel.
Schwarzie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tramin 18. 3. 2023 08:53

Normální postup. Chtějí dostat lidi na pobočku a tam nabízet půjčku, pojištění atd...
tramin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Miky QQ 18. 3. 2023 21:13

Přesně jak píše tramin,vnutit půjčku,investici.Vše co přináší bance zisk bez ohledu zda klient vydělá.Oni si poplatky stáhnou
Miky QQ
Kolemjdoucí

Předchozí stránka