od Persbrandt 19. 9. 2023 01:01
Ještě se mi stala taková drobnost, a sice když jsem víceméně zkušebně v nastavení PayPalu změnil preferovanou kartu z té E-karty, se kterou jsem dřív vyzkoušel platbu u toho německého obchodníka (která ovšem nebyla úspěšná), na jinou přidanou kartu, tak mi hned přišel od PayPalu mail, že moje smlouva s tím konkrétním německým obchodníkem (!) byla změněna a že u ní byl změněn preferovaný způsob platby. Tento mail mi k mé nevelké libosti přišel ve stejný čas dokonce 4x.
Konkrétně se v tom mailu píše:
"Your billing agreement with "the company XY" has been modified.
This email confirms that your preferred funding source for use with your Billing Agreement with "the company XY" has been changed."
Sice pochybuju, že právně jsem s tím obchodníkem už uzavřel nějakou smlouvu, když ta transakce byla neúspěšná a od obchodníka nečerpám žádnou službu, ale asi nesmím být příliš akurátní, nebudu tedy tomuto oznámení přikládat žádný význam. Ani si nemyslím, že by mi ten obchodník za současného stavu strhával nějakou opakovanou platbu (i když malinkatá pochybnost tam zůstává), ale trochu mě štve, že přijde takovéto matoucí oznámení, které svou formulací trochu evokuje dojem, že obchodník si možná bude něco strhávat. možná jsem v tomto příliš citlivý..
Každopádně si radši nechám jako preferovanou ekartu s nulovým zůstatkem, který navýším až těsně před tím, kdy budu chtít u toho obchodníka přes PayPal skutečně zaplatit, a pak zůstatek na té kartě zase hned snížím...
Působí to na vás dojmem, že by mi ten obchodník už teď mohl přes PayPal automaticky něco strhávat (pokud by teda na té kartě byl dostatečný zůstatek)?