ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod xls 29. 11. 2024 22:05

Ať si s tou buzerací trhnou.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod jir.vesely 29. 11. 2024 23:40

Tohle mi zase nepřijde jako buzerace. Jenom prostě individuálně potvrzují, že jsou podmínky plněny i podle nových pravidel. Spíš by mě zajímalo, jestli posílají i emaily těm, kteří je neplní. Takhle by se daly asi už teď testovat ty zde diskutované šedé zóny.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 30. 11. 2024 00:06

Já nové podmínky zatím neplním, upozorňující e-mail mi ohledně toho přišel 13.11.2024 a tento týden mi kvůli tomu volala bankéřka, jestli budu plnit nebo jestli budu chtít přejít na obyčejný účet. Tak jsem jí řekl, že plnit začnu od ledna :-) Osobně to vůbec neberu jako nějakou buzeraci, ale beru to jako starost o klienta, aby v únoru neplatil poplatek 1500Kč.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod xls 30. 11. 2024 01:20

To jo, a že teď chtěli 4 nebo kolik plateb kartou taky nebyla buzerace, jen starost o klienty. Tady asi dost lidí nechápe, že když nemám každý měsíc příjem 60 tis., ale třeba 3x do roka příjem po 400 tis., tak plnění měsíčních kritérií je nesmyslná buzerace. To samé, když na 2 měsíce odjedu do zahraničí a tam pro mě nemá cenu platit ČSOB kartou s mizerným kurzem.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 30. 11. 2024 09:17

No je to ale tak, podmínky ČSOB jsou prostě tak nastavené a pokud tedy neplníš tuto, pak máš jiné možnosti třeba investice 2 mio nebo hypo za 5 mio
Pokud ti nevyhovuje žádná podmínka pak pro tebe tento účet prost není a je třeba se mrknout do RB třeba.
Jsou to prostě jejich podmínky a buď je respektuji a splním, a nebo ne. Jiná cesta není. ČS, KB a další mají podmínky ještě přísnější ( vyšší limity)
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 30. 11. 2024 12:17

Nastavený? Tak jedny debilně nastavený podmínky mění na jiné debilně nastavený. A když jsem to zakládal, tak nebyla ani povinnost plateb, ani investic, a doufal jsem, že to časem nějak dotáhnou do opravdu použitelné služby, místo toho se to od ní vzdaluje.

Investice 2 mega by nebyl problém, ale je to nesmysl - ovládání Patria mě nenadchlo, takže bych si pohoršil, stálo by mě to pár tisíc ročně na poplatcích navíc a přineslo by to velký kulový. Karta a kurzy jako jsou v zahraničí nepoužitelné, tak by to i zůstalo.

Rb jsem si teď otevřel, i když ji zrovna moc nemusím, něco to řeší (USD, víc salónků), ale zbytek taky ne (ostatní měny v zahraničí).
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 30. 11. 2024 12:43

Svět se mění i podmínky bank se mění. A pokud ti nějaký bankovní produkt nevyhovuje, tak ho prostě nepoužívej :nenapadne Nebo tě snad někdo nutí mít ČSOB Premium konto?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 1. 12. 2024 10:17

Tak tak
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 1. 12. 2024 10:29

Snad si muze trochu kritizovat ne?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod culti 1. 12. 2024 11:53

Fungují OP?

Na spořáku mi svítí 4%. A to jsem ani v listopadu nesplnil podmínky.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 12. 2024 12:42

OP dnes nefungovaly, ale už by měly normálně fungovat.
Mě na SÚ taky svítí sazba 4%. Ještě to prostě nezaktualizovali na sazbu 3,75% platnou od 1.12.2024
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Ota987 1. 12. 2024 12:54

Teď jsem posílal OP z ČSOB do RB a prošla.
Ota987
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tramin 2. 12. 2024 09:16

Já mám na spořáku 3.74%.
tramin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 2. 12. 2024 09:27

Jde s tim CSOB neco udelat na dalku? Zmena na jiny (nizsi) tarif nebo vypoved?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 2. 12. 2024 09:28

@tramin: Nemáš tam uloženo víc peněz, než je pásmový limit pro bonusové úročení? Já jsem v limitu a u SÚ mi svítí správná aktuální sazba 3,75%.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka