Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 1. 12. 2024 13:11

Osobně mi přijde, že @jjm64883 jen hejtuje proti RB. Před měsícem psal, jak RB ojebává klienty viewtopic.php?p=13812137#p13812137 a následně si změní účet na vyšší, aby ho RB mohla ojebávat ještě víc s ohledem na víc peněz uložených na SÚ :roll:
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 1. 12. 2024 13:50

Pravdou je, že já mám úroky přesně tak, jak mají být
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 1. 12. 2024 13:50

aaaa píše:V RB pocitaji uroky na SU asi kazdy mesic jinak. Ted mi pripsali za 30 dnu v listopadu o cca 1 Kc vyssi zakladni urok, nez pred mesicem za 31 dnu v rijnu. Pritom jsem mel zustatek oba mesice stejny a urokova sazba se take nemenila ne? Nebo snad byla v rijnu vyssi? Da se to nekde dohledat?
:hm

To je divné. Já mám za říjen úroky vyšší než za listopad. Je to tak logické kvůli počtu dní.

Nebylo to náhodou kvůli bonusu z 4.11.? A nebo je možné, že ti za říjen spočítali úroky špatně. Zkoušel jsi se zeptat v bance?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 1. 12. 2024 16:17

Kvuli 1 Kc se ptat RB nebudu. Uvidim, co dostanu na bonusovem uroku.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 2. 12. 2024 20:22

Appka a IB asi aktuálně offline, co?

Omlouváme se, Váš požadavek se nepodařilo z technických důvodů provést.
Zkuste to prosím později.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 2. 12. 2024 20:26

Jo, mají to teď nějaký rozbitý :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod DrumSession 3. 12. 2024 14:01

RB Nový ceník a služby - přehled
https://www.mesec.cz/clanky/raiffeisenb ... sech-zmen/
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod muhlfeit 4. 12. 2024 19:50

Řešil jste někdo s registrací MC karty gold od RB problém s tím, že při registraci (po vyplnění údajů o kartě a úspěšném ověření platby) hlásí "Sorry - There is a payment card associated with this account" ("Je nám líto - k tomuto účtu je přidružena platební karta lounge key")? Mám již registrovanou Visa gold od RB a tam mám vstupy vyčerpány a chci si registrovat i MC, abych vstupy využil. Ale nemohu se přes to dostat. S tím "k tomuto účtu" asi myslí účet u RB. Ale co je za problém? :/
Přílohy
24339a.png
muhlfeit
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Libtard 4. 12. 2024 19:54

Toto jsem vyřešil dvěma účty s různými jmény účtu LoungeKey a různými e-maily. Samozřejmě přihlášen do aplikace může být vždy pouze jeden účet.
Libtard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tmx643 4. 12. 2024 19:55

Kartu nemusíš registrovat. LoungeKey funguje normálně bez toho.
Bylo to tak, že v jednom účtu můžeš mít jednu kartu. Dokonce pro převydanou kartu jsem si musel zřídit nový účet.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod muhlfeit 4. 12. 2024 20:00

Libtard píše:Toto jsem vyřešil dvěma účty s různými jmény účtu LoungeKey a různými e-maily. Samozřejmě přihlášen do aplikace může být vždy pouze jeden účet.

No to jsem chtěl udělat. Ono to ani jinak jít nemá. Každá karta má svoji vlastní registrační stránku. Počítal jsem s tím, že si udělám nový účet. Ale ani jsem se k tomu přes tento krok nedostal.

-- 4. 12. 2024 20:01 --

tmx643 píše:Kartu nemusíš registrovat. LoungeKey funguje normálně bez toho.
Bylo to tak, že v jednom účtu můžeš mít jednu kartu. Dokonce pro převydanou kartu jsem si musel zřídit nový účet.

To máš pravdu! Přijdu a řeknu "vstup na LoungeKey". Akorát si to budu muset někam psát, kolik mám vstupů :) Díky. Chtěl jsem udělat právě novou registraci s novým účtem pro MC kartu, která se registruje přes spešl odkaz RB. Ale házelo mi to tuto informaci - nechápu.
muhlfeit
Návštěvník

Odeslat příspěvekod brumak 4. 12. 2024 21:41

zeptám se radši tady, v tématu Revolutu to trochu zaniklo. Počítá RB vklad vkladomatem jako "příchozí platbu" ve smyslu plnění 50k minima?
brumak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mate59 5. 12. 2024 07:10

Ano.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod Dvorik 5. 12. 2024 07:17

Libtard píše:Toto jsem vyřešil dvěma účty s různými jmény účtu LoungeKey a různými e-maily. Samozřejmě přihlášen do aplikace může být vždy pouze jeden účet.

Ano naproste nejdebilnejsi reseni, ktery nechapu, jak nekdo mohl vymyslet.
Co by byl za problem mit v 1 LK uctu vsechny karty?
Takhle musis mit treba 5 uctu, 5 emailu a jeste to jako osel v aplikaci prepinat.
Odmena 3500 Kc u Raifky, 1600 Kc u Ceske sporitelny, Curve 500 Kc, SkipPay 500 Kč, Revolut 600 Kc. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 5. 12. 2024 07:29

Extra úroky dorazily :-D
kecinzer
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka