ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Lenka_2 27. 1. 2025 17:14

Kate je z nich ještě nejlepší. George nebo Raia, to je teprve tragédie.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 27. 1. 2025 21:30

@drummond - ano, bonusy sbírám také jinde
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 28. 1. 2025 10:16

Mozna jim odliv "bonusaru" vadit nebude. Jinak ja take CSOB KK prestal pouzivat na platby, jenom na 2x vyber z ATM na sporak, obrat pres revolut. Nastesti mam alternativu T212 s 0,5% CB.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod vtde295 28. 1. 2025 10:56

Pote, co CSOB zrusila smenu bodu za CZK na ucet KK, je soucasne zruseni SO uz i pro me jasny podnet ke zmene. U jake banky je ovsem mozne ziskat obdobnou KK? Vim, ze se jedna o vlakno k CSOB, a ne obecne o KK, tak snad jen ve strucnosti, kam jste presli?

Myslim tim KK od banky, ne napr. karta od brokera, kde by soucasne byl alespon nejaky cashback z kazde platby. Tedy jako tomu bylo u CSOB, ze z kazde platby, lhostejno, zda na internetu ci v obchode, nebo zda byla ci nebyla pouzita plastova karta, bylo mozno ziskat cashback, + vedeni karty bez poplatku pri splneni min. obratu.

Je nejaka takova KK? Prijde mi, ze vsude uz je nejake omezeni (Moneta, mBank, ČS...). Snad možná RB? Jen u RB je poplatek za vedení karty vždy.
vtde295
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zedna1 28. 1. 2025 11:22

@vtde295
doporucuji procist vlakno "Prehled platebnich karet s bonusy/vratkami"
viewtopic.php?f=316&t=1257673
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 28. 1. 2025 11:23

@vtde295: Vracecí kreditky jsi uvedl skoro všechny (ČS, KB, mBank, Moneta, RB), avšak každá má nějaké "ALE". Žádná není úplně ideální, jak můžeš zjistit i v příslušném vlákně o KK viewtopic.php?f=316&t=1279983 Výhodné je tedy mít těch KK více a vhodně je kombinovat (například mKreditku eShop a mKreditku Plus).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod xls 28. 1. 2025 11:38

Nejede jim IB a už to docela trvá.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod vtde295 28. 1. 2025 12:35

Milos, Zedna1: Děkuji vám za odpovědi, o tematu "Prehled platebnich karet s bonusy/vratkami" jsem nevedel, ze tady je.

Právě no, více KK, kombinovat je - otrava... Dosud jsem zvykly vyuzivat 1 KK pro vsechny nakupy v CR. CSOB KK mi z tohoto pohledu vyhovovala, prestoze u ni nebyl takovy CB jako u nekterych jinych. U mBank mam problem s tim, ze to maji rozdelene do 2 KK, a CB pouze pri platbach pres mobil u KK Plus. Neplatim mobilem. Díky tedy, pripadne diskuzi dale presunu uz do odpovidajiciho vlakna.
vtde295
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 2. 2. 2025 17:26

Dneska v noci jsem převáděl ze SÚ úroky za leden, někdy nad ránem se to připsalo na BÚ a po celý den mi stejně tato částka svítí v přehledu volných prostředků mimo spoř. obálky..alespoň celková částka je ponížena, ale bordel v tom mají hezký :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 2. 2025 19:34

Nemáte někdo odzkoušené, jestli do příjmu 15 tis. měsičně pro lepší úročení na spořáku s bonusem se počítá i vklad přes vkladomat?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod mate59 3. 2. 2025 20:09

Ano,počítá.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 2. 2025 21:12

Dík.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 4. 2. 2025 16:35

Pocita se do obratoveho kriteria na vedeni CSOB KK zdarma(min. 3000Kc/mes) platby pres Curve, pripadne take, kdyz se nasledne GBiTnou na jinou kartu?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 4. 2. 2025 16:48

Platby přes Curve by se do povinného obratu neměly započítávat (viz. https://www.csob.cz/documents/10710/251 ... -vyhod.pdf), ale jestli tomu je tak i reálně, to nevím. Některé ČSOB podmínky totiž v reálu platí jinak než na papíře :nenapadne

Započítávány nejsou výběry hotovosti, cash advance, cashback, transakce provedené u sázkových společností a v kasínech, obchodování s akciemi, převod prostředků na běžný platební účet nebo dobíjitelnou platební kartu, platby fakticky provedené aplikací nebo kartou jiného poskytovatele (např. CURVE card, Revolut a jim podobné), ke kterým je Kreditní karta pouze navázána či placení Kreditní kartou za služby na přepážkách a kurýrovi České pošty, pokud Kreditní karta tuto službu umožňuje.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 4. 2. 2025 18:09

Spise jestli nema nekdo aktualni prakt. zkusenost...
Mozna by se to dalo vysledovat dle "Vyhod za aktivitu", jestli se tam CRV platby zapocitaji :hm

-- 4. 2. 2025 18:30 --

tak minim. do vyhod se to pocita, byla to prvni platba v mesici
crv.jpeg
...
slavo963
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka