PLUTUS - náhrada crypto.com?

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod pork_anymore 31. 1. 2025 19:03

To iste prislo aj mne.

Na rozdiel od teba ale mne chybalo 60PLU do Chad.

Spravil som upgrade tak uvidime ci dodrzia tych 10 dni a nieco sa zmeni lebo zatial stale aj po upgrade mam 33% fee.
pork_anymore
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod George_76 31. 1. 2025 19:20

No prisel mi stejny, takze opet vyderacske praktiky... do 20 musis prevest vse na externi penezenku jinak vse co mas na interni se prestane pocitat do stacku a muze se stat ze clovek prijde tim i o svuj level, ale abys to mohl udelat bez ztraty 33% musis postoupit pred tim na vyssi level... na to uz se neda rict nic slusneho...
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 31. 1. 2025 22:06

:D
Tak nejak si myslim, kdyz vas tu ctu, ze na vas kaleji uz hodne dlouhou dobu a ze si za to muzete sami.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod George_76 2. 2. 2025 21:04

Mně chybí cca 170 PLU (mam navic skoro 120 jeste v pending, jenze ty se do toho nepocitaji a bude jeste 45 dni trvat nez je dostanu k vyberu, takze jsou pase..) , tak nevim jestli je mam koupit nebo ne, moc se mi nechce, ale nejak nevidim jinou moznost, abych je dostal bez ztraty ven :D Chapu, ze pokud je nedostanu ven do 20.2. tak se mi nebudou pocitat, ale o stavajici level bych tim neprisel. Otazkou je jestli kdyz postup na vyssi level dotahnu pozdeji, tak jestli uz to bude jedno a pro vsechny kdo do 20.2. neprejdou na vyssi level tak uz budou porad platit 33% za vyber? to nejak z toho neni jasne :D
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod George_76 4. 2. 2025 17:48

Taky vam prisel zase otravny email od jejich compliance s tim ze chtej opet vyplnit nejaky form, to s tim budou otravovat kazdych 6 mesicu? navic se mi v tomhle pripade vubec nezda ze na tohle maji pravo, kdyz vidim seznam moznych dokumentu, ktere ma clovek dodat. a jeste se ohaneji s tim ze tohle je standard u kazde financni instituce. Ja teda nevim o zadne ktera by pravidelne kazdych 6 mesicu po me pozadovala vyplnovat takovyhle form a neustale dokladat prijmy? co jim je do mych prijmu!!!
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod George_76 5. 2. 2025 22:15

pork_anymore píše:To iste prislo aj mne.

Na rozdiel od teba ale mne chybalo 60PLU do Chad.

Spravil som upgrade tak uvidime ci dodrzia tych 10 dni a nieco sa zmeni lebo zatial stale aj po upgrade mam 33% fee.

Tak jsem nakonec ty zbyvajici PLU dokoupil a povysil na Chad, ale taky tam porad mam hlasku o poplatku 33%...
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pork_anymore 6. 2. 2025 07:25

Len aby to nemysleli nakoniec tak, ze "free payout" po splneni povysenia na vyssi level plati len s pouzitim externych PLU bez zapocitania internych. Nadvazujem na toto co prislo v novom e-maily (You can still qualify—just unlock a new Reward Level (or a sub-level for Veteran+) by ensuring you meet the required PLU amount in your EXTERNAL wallet.)

Aj ja mam 33% ale este nepreslo 10 dni.

Budu posielat este "bulk" e-mail tym co su "eligible" (If you qualify, you should have already received an email confirmation or will by 10th February at the latest.).

Podmienky co pisu v novom e-maily splnam:

1. Haven’t sent earned PLU to a third-party wallet.
2. Have kept a Reward Level for 12+ months without dropping.
pork_anymore
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod George_76 6. 2. 2025 10:54

Tak vzhledem k tomu ze na novy level jsem presel a aktualne se do nej pocita oboji tak to by podle me melo stacit, interni plu se nebudou pocitat az po 20.2.
George_76
Mírně pokročilý

Předchozí stránka