Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 2. 2025 21:30

Nebo napiš zprávu bankéři s žádostí o zrušení karty z IB/SB. Bankéř Ti pošle návrh na zrušení karty, kterou v Georgi potvrdíš, jak Ti napsal slavo963.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Markil 4. 2. 2025 11:40

Lze změnit zúčtovací období KK Infinity Erste Premium? Jsem zvyklý na konec kalendářního měsíce, ale tady bez optání nastavili 10. V George možnost nikde nevidím.
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 4. 2. 2025 11:46

Kreditky ČS mají jednotné datum zúčtování 10. den v měsíci a změnit to nelze.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod beet 4. 2. 2025 13:39

A je to postavené na hlavu.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 4. 2. 2025 18:17

A pozor na to, že splatnost také není pevné datum. Minulý rok mě to jednou vypeklo a platil jsem úrok jak za dva měsíce vratek :-)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 4. 2. 2025 18:51

Den vystavení vyúčtování je pevný (10. den v měsíci) a zároveň je pevná délka bezůročného období (55 dnů), takže datum splatnosti se mění podle toho, kolik dnů (28 dnů, 30 dnů, 31 dnů) má konkrétní měsíc.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Ladislav_2 4. 2. 2025 20:03

20 sekund po 20:00 jsem dostal po volbě pin hlášku, že sorry, že vydali pro dnešek poslední kartu :-O
Ladislav_2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod RHCP 4. 2. 2025 20:04

Přesně. Hrůza.
RHCP
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod regin 4. 2. 2025 20:04

Já tu hlášku měl v 20:00:15
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod esquire 4. 2. 2025 20:04

Pekna traparna v podani sporky...
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 4. 2. 2025 20:05

Mně to do 19:59:xy jelo v pohodě, pak to šíleně lagovalo a končilo technickou chybou před volbou motivu.
Postupovali jste z jakého menu? Stačí čekat na volbě designu nebo to načítat už dříve z nabídky Karty ťapnutím na Plastová debetní karta?
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomm001 4. 2. 2025 20:08

Ne, že bych tu kartu potřeboval, stejně platím telefonem a tak to tu má drtivá většina, která tu kartu bude mít stejně k ničemu. :-D

Ale všiml jsem si 20:05, že bych se tam mohl podívat a píše to game over. Ale když to čtu, tak je to "game" tak na 15 sekund.
Tomm001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 4. 2. 2025 21:13

Jen doplním k dnešní diskusi, že plastová kreditka (se současným zachováním kreditního účtu pro použití virtuální kartou) NELZE zrušit přes Zprávu bankéři v George, ale musí se na pobočku. Cca před Vánoci jsem si zřídil virtuální kreditku a plastovou (k stejnému kreditnímu účtu) jsem chtěl Zprávou bankéři zrušit (úplně totéž, tj. náhradu plastu za virtuální, jsem udělal o měsíc dříve na běžném účtu Standard). Bankéř se mi omluvil s tím, že to prý konzultoval i na kartovém oddělení banky a ti mu potvrdili, že fyzickou kreditku nelze zrušit (při zachování kreditního účtu pro jeho využívání virtuální kreditkou) na dálku přes George, ale jen osobně (narozdíl od debetky k běžnému účtu, kde to přes George lze). Asi se musí udělat nějaká větší změna v samotné smlouvě o tom úvěru kreditky, protože ta fyzická je pro ni primární.
Naposledy upravil minarjo dne 5. 2. 2025 00:18, celkově upraveno 1
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 2. 2025 21:51

Tomm001 píše:Ne, že bych tu kartu potřeboval, stejně platím telefonem a tak to tu má drtivá většina, která tu kartu bude mít stejně k ničemu. :-D ...

Kdybys vložil svítící kartu do mobilu, mohls mít svítící mobil ... :-) :-) :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tomm001 4. 2. 2025 22:32

A když si ji nalepím na čelo, tak budu mít laserové oči. ;-) :-)
Tomm001
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka