Akce platební kartou + slevy v obchodech

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod stepano 14. 4. 2025 09:18

Hmm, zajímavý, tak že by to bylo lokací nastavené prodejny? Je tu někdo z Hradce Králové a má nějakou prodejnu Albert, kde to funguje?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 14. 4. 2025 09:53

Máš v appce v "Právních informacích" povolen souhlas se zpracováním osobních údajů a v "Nastavení zpráv a upozornění" zapnuta příslušná upozornění?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 14. 4. 2025 10:08

stepano píše:Hmm, zajímavý, tak že by to bylo lokací nastavené prodejny? Je tu někdo z Hradce Králové a má nějakou prodejnu Albert, kde to funguje?

Jj a chodím na Slezském do Orlice parku a dostávám nabídky každou chvíli, obraty cca 800 - 1500 týdně.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod stepano 14. 4. 2025 13:09

Milos píše:Máš v appce v "Právních informacích" povolen souhlas se zpracováním osobních údajů a v "Nastavení zpráv a upozornění" zapnuta příslušná upozornění?

Mám souhlas se zpracováním údajů, ale nedal jsem plný souhlas k trackingu. Notifikace mám povolené. Chodí tahle informace jako notifikace, nebo je to i vidět v aplikaci někde na specifickém místě?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 14. 4. 2025 13:19

Chodí to jako notifikace a zároveň je to vidět v appce jako banner v záložce "Nabídka" a v záložce "Menu" pod volbou "Peněženka" v sekci "Vaše slevy a akce".
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod brumak 14. 4. 2025 18:06

notifikace nejsou potřeba, když ta akce je, je to v banneru nahoře
brumak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trinchin 15. 4. 2025 11:26

Drsne, jak vam chodi ty vysoke nabidky, mi porad jen 60/600 nebo 80/900. Nad 1000 jsem jeste nemel a to v Albertu utracim celkem casto a dost, vzhledem k nutnosti protacet DK. Ale mam dva ucty na dve cisla, tak si uplne nestezuju :) Jsem zvedav na zitrejsi nabidku
trinchin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zivan 15. 4. 2025 13:58

Taky se vam stava, ze v aplikaci Albertu kliknete na aktivaci nejake nabidky, aktivuje se a po treba sekunde se zase sama deaktivuje? A pro funkcni aktivaci je to potreba udelat na detailu te nabidky nebo treba vypnout a zapnout aplikaci?
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vasek06 15. 4. 2025 14:06

Jo, to se mi stalo, zaple, nakoupím v obchodě dané zboží, a koukám že body nepripsane, nabídka vypnuta.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 15. 4. 2025 14:22

To se mi zatím nikdy nestalo, jednotlivé aktivované nabídky mi drží zapnuté klidně několik dnů. Mám Android appku.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod trinchin 15. 4. 2025 14:31

zivan píše:Taky se vam stava, ze v aplikaci Albertu kliknete na aktivaci nejake nabidky, aktivuje se a po treba sekunde se zase sama deaktivuje? A pro funkcni aktivaci je to potreba udelat na detailu te nabidky nebo treba vypnout a zapnout aplikaci?

Stalo se mi to minuly tyden pri pokusu aktivovat 60 bodu za nakup. Porad se to vracelo na status inactive. Zkusil jsem to nasledujici den a uz fungovalo.
trinchin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 15. 4. 2025 14:35

Stává se to často - po aktivaci se to hned vrátí zpět do neaktivního stavu.
Ale jakmile to chvíli vydrží zapnuté (pár sekund), tak už se to nikdy nevypne.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Torns 15. 4. 2025 15:10

Zaručeně se to stává ve středu po půlnoci, sice se nabídka na extra kredity zobrazí hned po půlnoci místního času, ale aktivovat lze až po půlnoci UTC. Dříve tam do půlnoci UTC nebylo nového nic.
Torns
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zedna1 15. 4. 2025 16:12

Albert:
To nezapnuti slevy (vypne se to zpet hned po zapnuti) je nedostupnosti mobilnich dat, stava se to v prodejnach se spatnym mobilnim signalem (napr. hluboko v zastavbe). Potvrzeno od vedouciho/technika z Albertu (vi ze to dela, protoze tam maji slaby mob. signal) a overeno, ze kdyz jsem poodesel od pokladny ke vstupu do prodejny kde je lepsi signal, tak uz se to zapnulo.
Reseni je tedy, zapnout slevy jeste pred vstupem do prodejny, venku byva mobilni signal v pohode.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vasek06 15. 4. 2025 16:45

Tim bych si nebyl zcela jist, slevy jsem zapnul DOMA. Vůbec mě nenapadlo to zkontrolovat před nakupem. A přesto byly vypnuté.
Vasek06
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka