Raiffeisenbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod bugr virbl 14. 4. 2025 16:41

Vždyť máš jasně psané v bodu II. Pravidel reklamní akce:
Jste naším novým klientem, pro kterého jsme v období 6 měsíců před sjednáním Účtu nevedli jiný osobní běžný účet a nevyužil jste již reklamní akce „6 x 500 Kč na běžný účet“.
Takže nedostaneš asi ani prd, měl si ještě měsíc nebo dva počkat!!
< Raiffeisenbank 500 Kč za založení účtu nad rámec probíhající akce
< Česka spořitelna 1200 Kč za založeni a 4 platby kartou v měsíci
< T212 akcie v hodnotě až 100 EUR za reg.
< Patria kód 1000 - klikni na můj nick vlevo
< REVOLUT v profilu
bugr virbl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 4. 2025 20:55

Tak se mi ke dvěma účtům Exklusive podařilo založit třetí (zatím Chytrý, chci zkusit přehodit na Exkluzivní), ke všem je spořák se zvýhodněnou úrokovou sazbou. Zakládal jsem na pobočce stavební spořitelny (mám stavební spoření).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod technikus 15. 4. 2025 08:45

@Alpha8520
Taky mi 500 Kč nepřišlo. Já měl účet zřízen i zrušen v 2023 a poté opětovně založen v únoru 2025. U mě je ta podmínka víc jak 6 měsíců v pohodě, ale spíš narazím na tu druhou část podmínky, že jsem odměnu dostal v 2023.
Ale nevadí. Účet v únoru jsem si nezakládal primárně kvůli odměně, ale lepšímu úroku na SÚ s vidinou držení úroku min. do konce května 2025. Do té doby jsem měl uloženo u PB a tam to stále klesá a klesá.

U tebe, není ta doba kratší jak 6 měsíců? Psal jsi, že jsi účet rušil v září 2024, tzn čísly je měsíc září 09 + 6 měsíců = 03 tedy březen 2025 a ty píšeš o založení v únoru.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Alpha8520 15. 4. 2025 09:38

Nejspíš jo, proto jsem se ptal, jestli už to připisovali nebo je to všechno až dnes, ale ani dneska tam nic nemám.
Nevím proč lpí na této podmínce, asi by stačilo, že každý klient má na tu akci jednou nárok... zkusím se někdy zeptat, až půjdu kolem RB, ale nejspíš s tím nic nenadělám.
Alpha8520
Návštěvník

Odeslat příspěvekod brumak 15. 4. 2025 12:48

nevim, jak je to tam aktuálně, ale na podzim bylo v podmínkách, že "účastník nevyužil tuto akci v období od 01.01.23", nebo tak něco....takže jsem taky nedostal :-)
brumak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 15. 4. 2025 13:15

Pravidelně každý měsíc dobíjím Revolut pomocí kreditek RB Mall a RB Premium v částkách kolem 100tisíc. Včera mi dobití kreditkou RB Mall normálně prošlo a dobití kreditkou RB Premium bylo zamítnuto s informací „Vaše banka neumožňuje přidávání peněz do Revolutu s touto kartou“. Zkoušel jsem to přes GooglePay i napřímo kartou a pokaždé stejný výsledek. Zavolal jsem tedy do RB, kde jsem se dozvěděl, že pro dobíjení Revolutu mají nově nastaven denní limit 50000Kč, protože Revolut je často využíván při podvodech, jelikož platby do Revolutu prý nejdou dohledat. Požádal jsem tedy, aby mi limit pro Revolut zrušili, což ale trvá minimálně jeden den. Včera jsem tedy kreditkou RB Premium dobil Revolut částkou jen 50000Kč, dnes zbývající částkou 49000Kč a příští měsíc budu doufat, že mi omezení na 50000Kč skutečně zrušili (zatím mi totiž ohledně toho nepřišla z RB žádná potvrzující informace).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 15. 4. 2025 22:32

Prisla nekomu odmena 500 Kc?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 15. 4. 2025 23:17

Na dva účty nám přišlo těch 500 Kč už 14. kolem poledne ...
HonzaLBC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aaaa 16. 4. 2025 04:40

Pribuzne nic, zadny bonus.. Zaplatila kartou 10 x 3 Kc online na aukru. Je to spatne?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod technikus 16. 4. 2025 07:01

Nechť požádá o kontrolu pracovníka banky.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod stepano 16. 4. 2025 07:11

Jak často se aktualizuje vyhodnocení podmínky platby kartou pro získání bonusového úroku na SÚ? Mám účet nově, stále čekám na plastovou kartu, ale už jsem zaplatil 6x přes Google pay a stále mi to ukazuje u SÚ 0 ze 3 plateb a nesplněné podmínky.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mate59 16. 4. 2025 07:37

Platby se promítnou s několikadenním zpožděním,započítají se určitě.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 16. 4. 2025 08:02

Cca 5 až 7 dnů po provedené platbě.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 16. 4. 2025 11:46

Neboli cca. do 3 pracovních dnů od zaúčtování platby.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pepisis 16. 4. 2025 15:20

Prevedli mi bezny ucet do rb z equa vcetne 2 sporicich uctu - HIT a Extra. Minuly mesic jsem si nechal prevezt bezny ucet na chytry. Uskutecnil jsem potrebne platby a v detailu sporiciho uctu je napsano, ze podminky pro splneni bonusu jsou spneny. Ale v sekci uroceni je uveden urok jen 2,2 procenta do 250 tis., nikoli 4 procenta do 0,5 mil. Co tedy platu?
pepisis
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka