Niceboy Pay - platební prsten / náramek

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod protektor1 5. 7. 2025 20:02

Stává se vám někomu, že se vám prsten, hodinky nebo náramek od Niceboy deaktivují, přičemž je nutné zařízení znovu nějak aktivovat/povolit v aplikaci?

Slyšel jsem, že po několika menších platbách k tomu může dojít a já zrovna nebudu mít apku u sebe... což by byl opruz.

Máte někdo zkušenost?
protektor1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 5. 7. 2025 20:30

Nikdy se mi to s prstenem nestalo. A to s nim platim od doby, co je na trhu, neustale
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 5. 7. 2025 23:13

Taky se mi prsten nikdy nedeaktivoval a to jsem s ním provedl stovky různých plateb (malých i velkých).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Terminator3 6. 7. 2025 07:05

Nikdy se mi to s prstenem nestalo. A to s nim platim od doby, co je na trhu, neustale
Terminator3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 7. 7. 2025 20:04

Nikdy, jen to párkrát chtělo PIN, jako u bezkontaktního placení kartou.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod dana2000 8. 7. 2025 11:53

Pokud máte někdo keramický i titanový prsten, pozorujete u stejné velikosti prstenu rozdíl jak vám ta či ona varianta drží / sklouzává na prstu?
dana2000
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FRENKY33 8. 7. 2025 12:02

Ano je tam rozdil. Titanovy je tenčí a subjektivne se lip nasazuje, sundava a líp se i nosí.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 8. 7. 2025 12:42

Zrovna mi dorazila titanová varianta a je to úplně jiné kafe než keramika. Na prstu drží fakt lépe, je tenčí, prostě jak píše FRENKY33.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 9. 7. 2025 12:00

Také mi včera dorazil první prsten (tedy dva, černá keramika i zlatý titan), oba hezky za 1 Kč za založení účtu členem rodiny, který ho ale nechce. Oba pro placení fungují super (nepozoruji, že by titan na tom byl hůře, jak někteří psali, jen je třeba přikládat zavřenou pěsti dle manuálu, no). Ano, titan na prstu pocitově lehčí, užší. NFC párování u obou také v pohodě, stačilo je naplocho na zádech telefonu držet přímo nad NFC čipem. Jen není pravda, jak píše manuál, že většina android mobilů má NFC čip uprostřed zad. Třeba můj Poco (a tedy asi všechny ze skupiny Xiaomi a Redmi) má NFC nahoře vpravo od foťáků (podobně jako to mají iPhony) - držet tam a bylo to do prstenů nahrané velmi rychle.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod FRENKY33 9. 7. 2025 12:31

Az uděláte stovky plateb (jednim i druhým) na různých terminálech, tak sám posoudíte. I mne ten titanový leckde fungoval bez prloblému ... ale keramický fungoval všude.
Je to škoda, protože ten titanový je svým provedením fakt top...no nicméně spolehlivost plateb je pro mne důležitější.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 10. 7. 2025 08:38

Včera už mi titanový prsten jeden terminál nevzal, ale sám prodejce říkal, že to mají nějaké slabší. Keramiku mi už ale taky několik terminálů nevzalo, takže bych neříkal, že je spolehlivější.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod FRENKY33 10. 7. 2025 08:49

Me zatim keramiku vzaly všechny (ano, možná jeden nebo dva ne..už si nepamatuju). Mám prsten jako primární platební metodu. Platim s ním od počátku, co je na trhu a mám za sebou řádově tisíce plateb snad na všech typech terminálů ..včetně nekolika mobilních telefonů v roli plat. terminálu.
Myslím, že o jeho spolehlivosti asi mám představu, co myslíte? :)

Titanovy jem nosil týden (vyšší desítky plateb) a katastrofa. Ano..nakonec platba vždy prošla, ale musel jsem prsten sundat a přiložit jako kartu.

Ale každý at si najde to svoje. Můj titanovy prsten byl vcera předán české poště a je na cestě zpět k projejci...
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirka.2 10. 7. 2025 21:09

Tak jsem prsten vyzvedl a je mi velký. Měřil jsem fakt poctivě krejčovským metrem ale očividně ta tabulka úplně nesedí. Nevíte jestli se to dá nějak vyměnit? Zítra jim zkusím zavolat, mají adresu kousek od nás tak bych to tam mohl dovést. Neřešil jste to někdo? Díky
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FRENKY33 10. 7. 2025 21:19

Normalne vratit (do 14 dnu). Resil jsem to vcera. Na webu maji postup a prislusne formulare.
Je to trochu vopruz ale (papirove formulare + ceska posta)
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirka.2 10. 7. 2025 21:25

No to mi ale vrátěj tu korunu ne? Nebo? Já bych ho chtěl vyměnit.
Jirka.2
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka