Od 1. července 2025 znovu zvyšujeme úrokový bonus pro klienty se Spořicím účtem +, kteří zároveň pravidelně investují. Nově mohou dosáhnout na úročení až 4,0 % ročně složené ze základní sazby 3,0 % p.a. a bonusu 1,0 % p.a.
Poslední verze mobilního bankovnictví mi nějak zlobí - je roztažena na celou obrazovku telefonu. Takže mám menu z bankovnictví překryto ovládací lištou dole a notifikační lištou nahoře. Nemůžu tím pádem použít menu v bankovnictví, protože mi reaguje ovládání samotného telefonu. Neřešili jste někdo tuto situaci? Ostatní banky a jejich aplikace, které mám, jsou v pohodě. Jen tato Creditas mě zlobí. Telefon poměrně nový a aktualizovaný (OnePlus 12R.)
Mám taky poslední verzi 3.25.2 a na mém telefonu appka funguje správně. Nicméně stejný problém jako ty má více lidí a Creditas to snad už intenzivně řeší, viz. hodnocení a recenze na Google Play https://play.google.com/store/apps/deta ... tas.richee
Jen postřeh - manželka má OnePlus Nord2, daleko starší, stejnou verzi app a žádný problém. Menu v apce je krásně posunuté, mimo ovládací prvky telefonu, všechno v cajku.
Opravené to stále není i když na tom intezivně pracují.Lišta je překrytá jen u androidu 15,na starém mobilu je apka v pořádku.Odstranit se to dá,nastavit si ovládání místo lišty gestami.