Creditas (banka)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod __Pavel 2. 7. 2025 17:01

Od 1. července 2025 znovu zvyšujeme úrokový bonus pro klienty se Spořicím účtem +, kteří zároveň pravidelně investují. Nově mohou dosáhnout na úročení až 4,0 % ročně složené ze základní sazby 3,0 % p.a. a bonusu 1,0 % p.a.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod losalamos 3. 7. 2025 16:31

Poslední verze mobilního bankovnictví mi nějak zlobí - je roztažena na celou obrazovku telefonu. Takže mám menu z bankovnictví překryto ovládací lištou dole a notifikační lištou nahoře. Nemůžu tím pádem použít menu v bankovnictví, protože mi reaguje ovládání samotného telefonu.
Neřešili jste někdo tuto situaci? Ostatní banky a jejich aplikace, které mám, jsou v pohodě. Jen tato Creditas mě zlobí. Telefon poměrně nový a aktualizovaný (OnePlus 12R.)
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 3. 7. 2025 17:00

Mám taky poslední verzi 3.25.2 a na mém telefonu appka funguje správně. Nicméně stejný problém jako ty má více lidí a Creditas to snad už intenzivně řeší, viz. hodnocení a recenze na Google Play https://play.google.com/store/apps/deta ... tas.richee
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 3. 7. 2025 19:14

Tak koukám, že to mám taky rozmr.aný a nepoužitelný :hm, tak snad to rychle opraví ...
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod losalamos 3. 7. 2025 19:53

Jen postřeh - manželka má OnePlus Nord2, daleko starší, stejnou verzi app a žádný problém. Menu v apce je krásně posunuté, mimo ovládací prvky telefonu, všechno v cajku.
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mate59 6. 7. 2025 08:41

Opravené to stále není i když na tom intezivně pracují.Lišta je překrytá jen u androidu 15,na starém mobilu je apka v pořádku.Odstranit se to dá,nastavit si ovládání místo lišty gestami.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod FRENKY33 6. 7. 2025 16:32

Tuhle chybu "resi" uz pres mesic. Kaspari.
Jinak jestli mate samsung, tak si aplikaci po spusteni prepněte do rezimu "nove okno". Tam ovladat jde.
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LaNov 6. 7. 2025 20:37

mate59 píše:Lišta je překrytá jen u androidu 15,na starém mobilu je apka v pořádku.

Aha, to by vysvětlovalo, proč jako uživatel s Android 14 jsem pořád netušil, o čem se píše ...
LaNov
Nadšenec

Předchozí stránka