Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Milos píše:
Jinak těch 10 plateb RB kartou jste dělali zbytečně, tento měsíc ještě stačí udělat pouze 3 platby
jarmarti1 píše:Milos píše:
Jinak těch 10 plateb RB kartou jste dělali zbytečně, tento měsíc ještě stačí udělat pouze 3 platby
Museli jsme kvůli akci "6x500Kč"
Ale jinak máš pravdu, tak poslední 2 roky mi přijde, že ztrácím přehled kde máme "termíňáky, spořáky, kreditky, DIP, akcie atd" (obecně všechny peníze). Přijde mi, že už mi nestačí obrovská excelovská tabulka typu "banka - název účtu - výše úroku - úrok do pásma - budoucí změny - celková suma - splněno".
Teď budu OT. Jak řešíte to, abyste měli o všem přehled a zálohu toho. Já si tu tabulku každý měsíc tisknu na A3 + ji mám v počítači. Na onedrive (obecně kamkoliv) se mi to zálohovat moc nechce (používám druhý počítač jenom pro banky)
jarmarti1 píše:Tak jsem dneska v Kauflandu s rodinnou (já, syn, manželka) plnil povinný počet plateb kartami. "Propípávali" jsme jenom RB a Air. Výsledkem 3x10 + 3x5 plateb kartami je účet o délce 349 cmObsluha se trochu divně dívala...
Milos píše:Kdo nechce mít několikametrové účtenky, aktivuje si v Kaufland appce Digitální účtenku. V takovém případě pak z účtenkové tiskárny vyjede jen malý lístek potřebný k otevření výstupní brány
Touto logikou obchody, které zaměstnancům zakázaly fyzicky zadržet zloděje (aby se zaměstnancům nic nestalo) skončily v situaci, že některé zboží je permanentně pod zámkem a obtěžuje to všechny ostatní zákazníky, protože dva tři gangy „využívaly, co systém nabízí a dovoluje“, a soustavně z obchodu odnášely zboží bez placení.Tedy zaver je ten, ze pokud jen vyuzivam, co system nabizi a dovoluje, je to v poradku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků