Ziskal jsem poukazku v hodnote 500kc na nakup zbozi v prodejnach Albert

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Era chystá nové internetové bankovnictví (13.05.2013)
Rádi byste si přes internet založili spoření nebo vyřídili půjčku? Od 18. července vám to umožní nové internetové bankovnictví, které jsme nazvali Era portál. Těšte se na více nových funkcí a služeb! Pozn.: Netýká se služeb Homebanking/Businessbanking.
Ono je třeba s těmi dvěma dny (pracovními) při převodu mezi bankami vždy počítat a když mezi tím budou nějaké svátky nebo jiné nepracovní dny tak to může trvat i trochu déle. Je na to zákon a nic s tím neuděláš. Je proto dost naivní panikařit a brečet když se peníze z jedné banky do druhé nepřevedou hned do 1 vteřiny.speedy píše:Dotazoval jsem se přes chat Zuno a tam mi bylo řečeno, že převod může jít až 2 dny
filip893 píše:Podobnou deklaraci vydala i ČS. Minimálně ČSOB a ČS totiž ví, že se jim to vyplatí.
speedy píše:Abyste mě pochopili, tak proč ten můj údiv. Mám zkušenosti s ČS a právě PS. A když se z banky odkud peníze odchází stihne bankovní den, tak se peníze v cílové bance objeví vždy druhý den ráno (dopoledne). Já jsem je odeslal včera s tím, že jsem myslel, že to zuno stihne ráno. Nestalo se tak, ale až odpoledne.
Takže ok beru. Zajímavé, že jsem zjistil, že ZUNO připisuje platby nonstop do 16hod. daného dne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků