Ten zůstatek se ti při výběru z bankomatu ČSOB zobrazuje automaticky a nic to nestojí.esquire píše:Nevite, kolik stoji u OU Zadarmo zjisteni zustatku v bankomatu? V sazebniku jsem to nenasel.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Ten zůstatek se ti při výběru z bankomatu ČSOB zobrazuje automaticky a nic to nestojí.esquire píše:Nevite, kolik stoji u OU Zadarmo zjisteni zustatku v bankomatu? V sazebniku jsem to nenasel.
DoubleSix píše:Ten zůstatek se ti při výběru z bankomatu ČSOB zobrazuje automaticky a nic to nestojí.esquire píše:Nevite, kolik stoji u OU Zadarmo zjisteni zustatku v bankomatu? V sazebniku jsem to nenasel.
Burina píše:PatrikChrz píše:Starým klientům snadzůstane
Moc těm smajlíkům nerozumím.
Pokud si tedy do 1.9.2010 "Účet za darmo" založím, bude i po tomto vše zdarma ?
Podle toho ceníku to vypadá, že ANO. Pouze výběr z cizího bankomatu je za 39,- Kč.
Maxkartu k osobnímu účtu zdarma mám od listopadu 2009 a prozatím mi za ní nezaúčtovali žáden poplatek. Výběry touto kartou z bankomatů PS a ČSOB jsou zdarma v neomezeném počtu.Burina píše:nevím jak je to s poplatkem za tu jejich MAXkartu a zda lze spojit s tímto Účtem zadarmo.
Burina píše:Dík za odpověď,
a ještě jeden otázečku : Lze k "Účtu zadarmo" mít nějakou DEBETNÍ kartu bez mesíční poplatku ?
Popřípadě kolik stojí výběr hotovosti onou kartou.
Podle ceníku chtějí za DEBETNÍ VISA electron 17,- Kč měsíčně ( což nechci), ale nevím jak je to s poplatkem za tu jejich MAXkartu a zda lze spojit s tímto Účtem zadarmo.
PatrikChrz píše:...jediným negativem je maximální týdenní limit 50 000 Kč
DoubleSix píše:Ten zůstatek se ti při výběru z bankomatu ČSOB zobrazuje automaticky a nic to nestojí.esquire píše:Nevite, kolik stoji u OU Zadarmo zjisteni zustatku v bankomatu? V sazebniku jsem to nenasel.
Vážený pane,
děkujeme Vám za Váš zájem o produkty a služby naší banky.
Zjišťování zůstatku na Era Osobním účtu, včetně zvýhodnění v programu Zadarmo je v bankomatech ČSOB/Poštovní spořitelny i z bankomatů ostatních bank zdarma.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků