Tak to máš asi mizernou paměť. Sliboval to první ředitel české mBank.Akciový Klokan píše:No nevím, nepamatuju se teda, že by mBank slibovala, že by něco bylo navždy zdarma.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Tak to máš asi mizernou paměť. Sliboval to první ředitel české mBank.Akciový Klokan píše:No nevím, nepamatuju se teda, že by mBank slibovala, že by něco bylo navždy zdarma.
Akciový Klokan píše:No nevím, nepamatuju se teda, že by mBank slibovala, že by něco bylo navždy zdarma. U gratisu tomu tak bylo a byla na to reklama. Proto bych asi neočekával, že se z "gratisu" stane placená služba. Možná tak omezení třeba na počet výběrů z bankomatů zdarma nebo tak něco.
Akciový Klokan píše:Aha, jsem se domníval, že se bavíme o tom, jak je něco na začátku zdarma a teď už ne a né o tom, že někdo sliboval vkladové bankomaty a doteď nejsou.
P.S. aby to nebylo pochopeno špatně, účet u mbank sice mám, ale jen kvůli minulým mVkladům za 3 a 3.5%. Jinak na účtu leží asi 200 korun, kartu jsem použil jen jednou ..... nestálo to zatím ani korunu. IB se mě nelíbí, budu sice nařčen z toho, že jsem zastáncem "omalovánek" ale tak tomu není. Jen v tom IB někdo vzal náhodný počet písmen a hodil je na obrazovku.
To by ta A4 musela být hustě popsaná velmi malým písmem z obou stran aby se to tam vše vešlo, pokud by se to tam vůbec vešlo.gogospk píše:Já jsem u nich ( mBanka) snad od prvního dne a těch slibů, co tam bylo naslibováno, by bylo na jednu stranu A4.
Ano bavíme se mj. i o tom. Pokud si myslíš, že vše co bylo u mBank na začátku zdarma je zdarma i nyní tak se hodně pleteš. Zdarma bylo a nyní už není např.: výběry z bankomatů v ČR a zahraničí, vydání/obnovení dodatkové karty, vydání hlavní karty k eMaxu, cash advance, cash back u eMaxu atp.Akciový Klokan píše:Aha, jsem se domníval, že se bavíme o tom, jak je něco na začátku zdarma a teď už ne
Neber to jako nařčení o kterém píšeš. Já jsem ale s IB mBank téměř spokojený. Není nějak vynikající, ale připadá mi být dostatečně přehledné. Stačil jsem si na to zvyknout a i když by se tam dalo co vylepšovat tak by mi každá změna na kterou bych se musel znova zvykat asi trochu vadila. Pro mne je hlavní to, že je tam asi vše co by tam mělo být a že je to přehledné a nějaké "omalovánky" pro mne nejsou vůbec důležité.Akciový Klokan píše:IB se mě nelíbí, budu sice nařčen z toho, že jsem zastáncem "omalovánek" ale tak tomu není. Jen v tom IB někdo vzal náhodný počet písmen a hodil je na obrazovku.
Např. výběry z bankomatů které se dá také považovat za základní bankovní službu už dávno zdarma pro každého nejsou.xtonda píše:Nemám náladu procházet archivní ceníky, ale v těch aktuálních je základní vedení účtu (měsíční poplatek, transakce, karta, IB) stále zdarma.
Ta položka "E-mail Push historie" v IB mBank je asi jediná opravdu dost hodně blbě schovaná.gogospk píše:Jen namátkově, najít například položku "E-mail Push historie" je nad mentální schopnost většiny uživatů tohoto výtvoru.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků