jjrr píše:Čulibrk: A kolik ředitelů jsi musel obvolat?
2
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
culti píše:Přišlo mi upozornění, že vydávají update appky. Ale zatím v Googleplay není. Máte to taky tak?
Markil píše:Máte zkušenosti podle čeho banka rozeznává, z jaké příchozí platby má připsat ty 2% v rámci BaW tj. 2% z výplaty? Musí se tam opravdu nechat poslat mzda od daného zaměstnavatele tj. řídí se to odesílatelem? Nebo dle KS či něčeho jiného? Dají i z více plateb nebo jen jedné?
Mufinmufi píše:Lze přiznat ten ředitelský bonus také dodatečně? Nezkoušel jste to někdo?
Mufinmufi píše:Lze přiznat ten ředitelský bonus také dodatečně? Nezkoušel jste to někdo?
A1rh- píše:Markil píše:Máte zkušenosti podle čeho banka rozeznává, z jaké příchozí platby má připsat ty 2% v rámci BaW tj. 2% z výplaty? Musí se tam opravdu nechat poslat mzda od daného zaměstnavatele tj. řídí se to odesílatelem? Nebo dle KS či něčeho jiného? Dají i z více plateb nebo jen jedné?
Taky jsem se na to ptal při zřizování nejspíš s podobnou temnou myšlenkou. Nebyla si jistá, ale asi podle účtu ze kterého to odchází, zmiňovala i konstantní symbol, ... ono to asi budou ještě ručně vyhodnocovat ručně. Prý na to mají nějaký automatický algoritmus, ale bude do toho možná zasahovat ještě člověk.
Markil píše:Máte zkušenosti podle čeho banka rozeznává, z jaké příchozí platby má připsat ty 2% v rámci BaW tj. 2% z výplaty? Musí se tam opravdu nechat poslat mzda od daného zaměstnavatele tj. řídí se to odesílatelem? Nebo dle KS či něčeho jiného? Dají i z více plateb nebo jen jedné?
Milos píše:@Bond2: V appce ve spodní liště zvolíš Nabídky a pak klikneš na banner Účty. Před chvilkou jsem si tímto postupem co uvedl @barnyss založil nový účet ke stávajícímu účtu. Aktuálně tedy mám MULTI konto + spořicí účet PRIMA + účet START + účet START (DALŠÍ). Rovnou jsem volal i na infolinku a bylo mi potvrzeno, že úrok 5,5% mám u účtu START (DALŠÍ) nastavený
čulibrk píše:Mufinmufi píše:Dávají ředitelský bonus i na měsíční vklad?
Jo, mám 6,3 %
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků