Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod čulibrk 15. 7. 2022 08:29

jjrr píše:Čulibrk: A kolik ředitelů jsi musel obvolat?

2 :-)
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 7. 2022 08:38

culti píše:Přišlo mi upozornění, že vydávají update appky. Ale zatím v Googleplay není. Máte to taky tak?

Dva dny zpátky se mi to stalo u George ČS. Není to neobvyklé.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 15. 7. 2022 08:48

Lze přiznat ten ředitelský bonus také dodatečně? Nezkoušel jste to někdo?
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod A1rh- 15. 7. 2022 08:50

Markil píše:Máte zkušenosti podle čeho banka rozeznává, z jaké příchozí platby má připsat ty 2% v rámci BaW tj. 2% z výplaty? Musí se tam opravdu nechat poslat mzda od daného zaměstnavatele tj. řídí se to odesílatelem? Nebo dle KS či něčeho jiného? Dají i z více plateb nebo jen jedné?

Taky jsem se na to ptal při zřizování nejspíš s podobnou temnou myšlenkou. Nebyla si jistá, ale asi podle účtu ze kterého to odchází, zmiňovala i konstantní symbol, ... ono to asi budou ještě ručně vyhodnocovat ručně. Prý na to mají nějaký automatický algoritmus, ale bude do toho možná zasahovat ještě člověk.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod jjrr 15. 7. 2022 08:51

Mufinmufi píše:Lze přiznat ten ředitelský bonus také dodatečně? Nezkoušel jste to někdo?

Leda že bys chtěl rušit služby. Retence.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod A1rh- 15. 7. 2022 09:32

Mufinmufi píše:Lze přiznat ten ředitelský bonus také dodatečně? Nezkoušel jste to někdo?

na založený účet určitě ne, ale po obnově (oprava: při obnově) bych řekl, že tomu nic nebrání.

U mě se zakládání TV konečně právě pohnulo, do mailu přišla dokumentace a v app vidím vynulovaný START SU a založené 2x 1m vklady s uvedenou částkou vč. úroku, odpovídající těm dohodnutým 6,3%. V zápětí volá bankéř, že je hotovo. Škoda těch cca 230 Kč za den neúročení. Podepsat vše skočím v pondělí.
Naposledy upravil A1rh- dne 15. 7. 2022 09:51, celkově upraveno 1
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod iglooo 15. 7. 2022 09:43

Před obnovou. Po obnově už bude zase pozdě. :-)

Podepsat v pondělí? To se nepodepisuje před založením, ale až po něm? :hm
iglooo
Diskutér

Odeslat příspěvekod A1rh- 15. 7. 2022 09:53

domluvili jsme se, že to pořešíme na dálku, protože bylo potřeba schválení a ten člověk nebyl dostupný. Stejně tak by po dohodě mělo být možné třeba emailem se domluvit na výpovědi vkladu.
Asi jim to takto stačí, TV už je ale fyzicky založen.
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod Markil 15. 7. 2022 12:28

A1rh- píše:
Markil píše:Máte zkušenosti podle čeho banka rozeznává, z jaké příchozí platby má připsat ty 2% v rámci BaW tj. 2% z výplaty? Musí se tam opravdu nechat poslat mzda od daného zaměstnavatele tj. řídí se to odesílatelem? Nebo dle KS či něčeho jiného? Dají i z více plateb nebo jen jedné?

Taky jsem se na to ptal při zřizování nejspíš s podobnou temnou myšlenkou. Nebyla si jistá, ale asi podle účtu ze kterého to odchází, zmiňovala i konstantní symbol, ... ono to asi budou ještě ručně vyhodnocovat ručně. Prý na to mají nějaký automatický algoritmus, ale bude do toho možná zasahovat ještě člověk.

Nemyslím, že by to dělali ručně.
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 15. 7. 2022 12:36

Dávají ředitelský bonus i na měsíční vklad? Většinu mám totiž na něm, tak bych pohrozil, že neprodloužím další měsíc. Otázka jestli by mne pak nechtěli poslat do 6 měs., což bych raději už počkal na ČNB. Prozatím totiž historicky, co jsem zakládal u Creditas (pomíjím výhody složeného úročení) je následně zadupáno do země vyšším úrokem.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod ladik1983 15. 7. 2022 12:44

Nevím co řešíš. Účet do programu BaW založíš pouze s kódem což je IČO společnosti. Takže když ti přijdou peníze od jiné firmy tak žádný bonus nepřípíšou. Nebo jako myslíš, že si to neumí ohlídat :-D
ladik1983
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod čulibrk 15. 7. 2022 13:59

Mufinmufi píše:Dávají ředitelský bonus i na měsíční vklad?

Jo, mám 6,3 %
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod Bond2 15. 7. 2022 15:19

Milos píše:@Bond2: V appce ve spodní liště zvolíš Nabídky a pak klikneš na banner Účty. Před chvilkou jsem si tímto postupem co uvedl @barnyss založil nový účet ke stávajícímu účtu. Aktuálně tedy mám MULTI konto + spořicí účet PRIMA + účet START + účet START (DALŠÍ). Rovnou jsem volal i na infolinku a bylo mi potvrzeno, že úrok 5,5% mám u účtu START (DALŠÍ) nastavený :tleskani

Byl nutný update aplikace...v předchozí verzi to nešlo. Díky
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod freaklk 15. 7. 2022 16:29

čulibrk píše:
Mufinmufi píše:Dávají ředitelský bonus i na měsíční vklad?

Jo, mám 6,3 %

Jo, mám 6,5%
freaklk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 15. 7. 2022 17:55

Co to je ředitelský bonus? :-D Horší, jak na arabském tržišti..
dr._lukas
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka