Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
PRODUKTOVÉ PODMÍNKY PRO BĚŽNÉ ÚČTY, TERMÍNOVANÉ VKLADY A
DEBETNÍ KARTY EQUA BANK a.s. (FYZICKÉ OSOBY) píše:2.3.2. Výpočet úroků se provádí z denního zůstatku na Účtu za příslušné časové období na základě skutečného počtu dní a roku o 365 dnech. Úroky jsou vypočteny na 2 desetinná místa a jsou zúčtovány ve prospěch nebo na vrub Účtu Klienta měsíčně, vždy k poslednímu dni v měsíci. Je-li vypočtený denní úrok nižší než 0,01 v měně Účtu, je zaokrouhlen směrem dolů a není v příslušném období zaúčtován.
U některých bank ty limity pro bezkontaktní platby bez PINu údajně nastavovat nebo to úplně zablokovat jde. U kterých nevím. Pokud to u některých bank jde tak by to snad mělo jít i u jiných. Problém vidím především v tom, že banky to záměrně z nějakých nekalých důvodů klientům umožnit nechtějí a na bezpečnost karet kašlou. Také pochybují, že by to u Equa bank, ale také i u jiných bank zavedli. Nevím proč ale předpokládám, že toto asi není v zájmu mnohých bank a to i přes to, že by to mnozí klienti uvítali.zbynek.ji píše:U Fia, Ge a Uni to nejde.
Nevím u jaké banky jdou bezkontaktní platby nastavit na 0.
Dost pochybuju, že zrovna tohle u Equa zavedou.
Žulda píše:Dneska mi naúčtovali poplatek za Cestovní pojištění Rodina, které jsem před 14 dny po telefonu zrušil a ve zprávách mám potvrzení. Poslal jsem jim mail, zatím bez odezvy. Budu to stopovat
xtonda píše:Účet pro firmy (i právnické osoby) umí taky Equa, ale ne zadarmo bez podmínek. U fyzické osoby bych to ale vůbec nehrotil a použil klidně běžný účet.
cau, jen pro info - vim o dvou lidech, kterym Equabanka zrusila smlouvu, tzn. vsechny ucty u nich, bez udani duvodu, jen s odkazem na obchodni podminky
a oba to aktivne pouzivali a meli tam dost penez
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků