Posílal jsem to do ČSOB na IBAN začínající CZ... Takže proto si myslím, že to účtují i u plateb v ČR v cizí měně. I ty musí jít přes zahraniční clearing. Takže pokud ti to nenaúčtovali, tak si měl asi štěstí

PM s kontaktem ti napíšu.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Naopak, platba kartou může mít tu nevýhodu, že Equa Bank začala blokovat některé obchodníky.
Peníze na asi všech účtech ve všech bankách v Česku se úročí podle denního zůstatku na daném účtu a to za dobu kdy daný měsíc byly na účtu. Pokud peníze na účtu nejsou celý měsíc tak se úročí pouze za dobu po kterou na něm byly.fiasky píše:2. Když bude daných 10 tisíc převedeno až např. 5. den daného měsíce, bude se částka na účtu úročit za daný měsíc až od 5. dne v měsíci nebo za celý měsíc?
Tak to by mne také zajímalo kteří obchodníci to jsou a proč je blokují. Já jsem se prozatím nesetkal nikde s tím, že by mi Equa kartou někde nešlo zaplatit. To, že blokujou některé obchodníky se dovídám nyní poprvé.Zedna1 píše:Je nekde k dispozici seznam tech blokovanych obchodniku?
Franklin píše:Je to ten jeden z těch nejoblíbenějších obchodníků.
msimcard píše:Máte už na účtu vratku 40 Kč za vklad hotovosti za minulý měsíc? Mám zkušesnoti, že to vždy připsali tak do půlky měsíce, ale teď zatím nic. Díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků