saabik píše:Smlouva o mlčenlivosti. Tyhle postupy jsou naprosto běžné.
Rozumel bych tomu, kdy udaje dostane napr. tiskarna a nebo jsou predany dodavateli IT sluzeb. Ale ze to navliknou i na bezna obchodni jednani..
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
saabik píše:Smlouva o mlčenlivosti. Tyhle postupy jsou naprosto běžné.
octaviampi píše:saabik píše:Smlouva o mlčenlivosti. Tyhle postupy jsou naprosto běžné.
Rozumel bych tomu, kdy udaje dostane napr. tiskarna a nebo jsou predany dodavateli IT sluzeb. Ale ze to navliknou i na bezna obchodni jednani..
philmencz píše:Od loňského června má Moneta v rámci TOM účtu Plus všechny výběry z bankomatů po celé světě zdarma. A to včetně karet k účtům EUR/USD.
saabik píše:V první fázi nikdo data určitě neviděl. Druhá fáze není běžné obchodní jednání. Je zbytečné to řešit, nestalo se nic protiprávního. Pochybovat o naprosto standardních věcech při M&A procesech je ztráta času.
philmencz píše:Od loňského června má Moneta v rámci TOM účtu Plus všechny výběry z bankomatů po celé světě zdarma. A to včetně karet k účtům EUR/USD.
U Monety se toho změnilo za rok celkem dost k "pozitivnímu".
Já momentálně uvažuji o přesunutí z Equa do Monety, kde mám účet jako záložní. Líbí se mi např. Směnárna v IB, kde se dají online koupit EUR/USD za slušný kurz ve všední dny a hned tzv. "dotankovat" cizoměnový účet.
Navíc Moneta má EUR/USD účet jeho vedení zdarma a to i včetně výběrů z bankomatů, jak jsem psal výše.
RB chce za stejné 29,- Kč/m. za cizoměnový účet + 100,-+0,5% z výše výběru u výběrů z bankomatu mimo EU nebo 49,-/m. za Aktivní účet s cizoměnovými složkami a výběry + 39,-Kč/m. za Směnárnu RB.
IB/SmB Monety taky není nejhorší, progres je tam taky vidět.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků