Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
iglooo píše:Podmínkami Extra účtu si banka hází klacky pod nohy i sama sobě. Ten, kdo už převedl pryč, ve stejný měsíc nepřevede zpátky. (A další měsíce už také ne.)
Co na tom "půlročním" úroku tak vadí? Jediná drobná nevýhoda je, že úrok, přesněji jen jeho část, připisují ne jednou za měsíc, ale jednou za 6 měsíců. Kromě úroků z úroků tím o nic nepřicházím. Není to jak v Equa, kde bych přišel téměř o celý úrok, pokud bych něco vybral během měsíce. Navíc pokud vyberu první den v měsíci, celý tento měsíc je ztracený a vše musím dát jinam.kezlab píše:Jakou máte alternativu?K RB na 4,5% jít nechci, kvůli tomu půlročnímu úroku.
iglooo píše:Podmínkami Extra účtu si banka hází klacky pod nohy i sama sobě. Ten, kdo už převedl pryč, ve stejný měsíc nepřevede zpátky. (A další měsíce už také ne.)
Srážková daň může být označená jako odchozí platba, ale neprovedl jsem ji já. Takže vše je (mělo by být) OK.EXTRA úrok vám připíšeme, pokud v daném měsíci ze spořicího účtu neprovedete žádnou odchozí platbu (včetně např. platby mezi spořicím a běžným účtem).
Pokud by nikde nebyla možnost mít úrok 4 % nebo víc, pak ano, ale když mám někde víc (nebo i stejně), tak už to po přesunu nebudu vracet.P1x3lo píše:Podle těch podmínek ten stejný měsíc chápu že by byl úrok 0 nic, ale proč by to nemohl převést další měsíc zpět?
regin píše:Když jsem u toho, funguje standardní (tedy ne okamžitá) platba z Equa do RB jako převod v rámci banky - tedy hned? Vím, že tu někde padlo, že převod ze spořáku Equa do RB je zdarma na rozdíl od převodu do jiných bank.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků