ZUNO bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod LGA 18. 12. 2011 20:43

Informoval jsem pár lidí o možnosti získat 300 Kč první platbu kartou u Zuno. Bohužel spousta z nich je zabedněních a používá dál svou spořku nebo si myslí, že Zuno je nějaký podvod. :roll:
LGA
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 18. 12. 2011 20:46

LGA: dam ti jednu soukromou radu: "Nikdy se nesnaz delat z osla zavodniho kone"

Jasne, muzes mu dat podkovy, muzes mu dat pekne sedlo, ale porad to bude jenom osel. Takze neinvestuj svuj cas do takovych veci. :wink:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod saabik 18. 12. 2011 20:56

a ten osel je zuno? :D
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod MarekVach 18. 12. 2011 21:28

Nápodobně, už půl roku se snažím přesvědčit svou matku, ať neválí na běžném účtě u České Spořitelny (úrok 0,01 % p.a.) přes 500 tisíc, že je teď výborná možnost si to dát na spořák k Air Bank na úrok 2,70 % p.a. a když bude potřeba, pomocí bankovního převodu budou peníze k dispozici hned další den nebo ať si tam nechá 50 tisíc rezervu, protože víc peněz stejně jednorázově nevybere. Rovněž by nemusela platit spoustu poplatků (třeba výběr hotovosti u ČS snad asi 65 Kč). Prostě NE ! ! !
MarekVach
Nadšenec

Odeslat příspěvekod audis 18. 12. 2011 21:46

já přesvědčoval tchyni (do spořky chodí jen výplata a pry almužna), at od spořky zdrhne. "Ono to zase zkrachuje jako všechno". já: chodí ti tam JEN výplata, žádné úspory tam nemáš. I kdyby to krachlo, škoda nulová. riziko žádné. hm? "me me meee-e. " No brouka do hlavy jsem ji nasadil, ale jen malinkatého.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mikicz 18. 12. 2011 22:19

a tohle páchání dobra vás ještě baví? Existuje jedno zlaté pravidlo: "nikdy nepomáhej nikomu, kdo si o to neřekne". A v penězích to platí dvojnásob. Už se to tu řešilo tisíckrát.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 18. 12. 2011 22:42

saabik píše:a ten osel je zuno? :D

Nikoliv, ten, ktery si nenecha poradit. ;-)
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod MarekVach 18. 12. 2011 22:57

Miki: Já už jsem taky rezignoval, protože to vážně nemá cenu, ještě jsem akorát za černou ovci rodiny a matka se při tom přesvědčování tváří jako bych snad na ní vymejšlel nějakej podvod ! Hlavně se mi ale nezapomene pochlubit, že má Tesco Club Card, s jejíž pomocí může ročně při pravidelném nakupování výhradně u nich ušetřit až 500 Kč nebo když dostane v práci přidáno 300 Kč měsíčně, tak skáče radostí. Že tam v Šiditelně za ní nějaký tlustý prase bere navíc 13.000 ročně jí nezajímá a přitom se jedná o tak složitou transakci, jejíž řešení by trvalo tak 20 minut. Prostě NE ! A beztak to tam bude válet ještě 10 let
MarekVach
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mikicz 18. 12. 2011 23:02

MarekVach: a o tom to je..
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod MarekVach 18. 12. 2011 23:09

Miki: Jenže mně to fakt vtipný nepřijde, jak tyhle kolosy "vydělávaj" na debilech. A debilové to tam budou furt nosit a furt nosit, aby tihle těžcí pracanti mohli každoročně vykazovat zisk 15 miliard
MarekVach
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mikicz 18. 12. 2011 23:12

vtipný to není, ale jak vidíš tak oni chtějí být odrbáváni a vyhovuje jim to.
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod saabik 18. 12. 2011 23:16

jasne. ty zly banky vas ozebracujou. maji miliardovy zisky, to je nespravedlivy :oboze .

me treba taky nepresvedcili. nemaji zadny sluzby, ktery od banky vyzaduju.
i kdyby meli 4%, tak k nim nepujdu :D
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod MarekVach 18. 12. 2011 23:17

Miki: A nikdy jsem neřekl, že mě to baví, ale vzhledem k tomu, že se jedná o osoby blízké, beru to jako svou povinnost je o tom informovat. Klidně bych to všechno i zavedl a zařídil, ale prostě NE. Zkusím to ještě jednou a pak to už taky definitivně odpískám, protože jak se říká "Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán" a já budu navždy černá ovce rodiny.
MarekVach
Nadšenec

Odeslat příspěvekod audis 18. 12. 2011 23:25

dodatek:
tchyně: "kamkoliv vlezu, tak to zkrachuje... "
já: "tak vlez do vlády, to všichni oceníme. "
:-DDD
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 19. 12. 2011 01:08

ja uz taky na vsechny seru...na blizke okoli jeste nervy mam ale na ostatni uz ne. nechces tak bez do .... neco jako vdf a in karta...volani za 1,26 a sms za 30 haleru....kazdej taky rekne bleeee pausal to ne radsi budu nezavazne u kreditu
DNSTUFF
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka