vlazy:
ohledně 5 plateb v krátké době za sebou je to popsáno tady: http://www.paypass.cz/stranka/1/co-je-p ... ss-funguje
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Otázka: Limit pro bezkontaktní platbu 500 Kč bez potřeby zadat PIN kód platí na celý den a sčítá se v rámci jednotlivých transakcí?
Odpověď:
Ne, uvedený limit je všeobecně nastaven bankami pro uskutečnění transakce bez potřeby zadávat PIN kód. To znamená, že každý den můžete provést libovolný počet transakcí s hodnotou do 500 Kč a nemusíte při tom zadávat PIN kód.
LuZi píše:Tak jsem ten zazrak dostal... no aktivoval jsem ho a podle prilozenyho dokumentu si chtel nastavit bezpecny limity...
Proto jsem zvedavy na to, jaky zpozdeni bude mit od tototo masivniho nasazeni bezkontaktu BEZ VYBERU k tomu, az sem dojdou batuzkari... zatim jsou reklamace na strane banky - a podle vseho zacinaji nektery banky otravovat s PIN u bezkontaktu a overuji si vse online = uplne stejny prubeh placeni jako driv... jen misto protazeni je prilozeni... fakt pokrok...
filip893 píše:To vždy je moc silné. Já s kreditkou GE jsem se také domníval, že bezkontaktní platby jsou jen online, ale už jsem zaznamenal i jednu offline. Takže zda je platba online či offline záleží nejen na kartě, ale především na nastavení terminálu.
audis píše:jde vám ted se přihlásit do Smartbnkingu na androidu? Bud mají neohlášenou odstávku nebo poruchu, nebo je chyba na mém přijímači a po aktualizaci aplikace mi to nejde.
edit: po restartu mobilu už to jde. zřejmě aktualizace byla nějaká divná a potřebovala u mě restart.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků