Tomáš Marný píše:Nastavení se právě modifikovat nedá - nešlo jen o změnu limitu, ale o to, že ČEZ změnil termíny placení záloh - tj. původně bych platil v listopadu, teď v říjnu. A to jinak než zrušením a založením nového udělat nešlo. A zrušený to bylo víc jak před měsícem, to nové založené dva dny po zrušení starého. Před zrušením starého nové založit nešlo, řvalo to, že už existuje inkaso na shodný účet se shodným VS (což je logické). Ale že při zpracování nebudou brát v úvahu status zrušeno - za to by snad měl student vyletět od zkoušky v prváku...
Já pořád nějak nechápu z toho co jsi psal 2 věci:
1) Proč jsi pouze nezměnil limit a jiné parametry, které šly změnit, u původního inkasa? Podle mne změna termínu placení záloh nemá na povolení k inkasu vliv a s inkasem nemusíš nic dělat. Prostě si to strhnou jak potřebují, ne?
2) Já mám povolená 2 inkasa u Fia, ale ani u jednoho jsem nemusel zadávat VS. Možná je to tím, že se jedná o dvě rozdílné spol. Příští rok budu mít od ČEZ kromě elektřiny i plyn, tak to inkaso budu muset taky řešit, ale myslím si, že tam VS nebudu muset zadávat. Proč ho tam tedy máš?