stepano píše:No 40,- to asi nebude a i kdyby, tak mě to netrápí, bankomat Pharro mám 500 metrů od baráku
A kolik lidí bydlí 500 metrů od Pharro bankomatu? A to ještě tak, aby ho měli alespoň trochu po cestě? Třeba na Praze 8 není ani jeden...
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
stepano píše:No 40,- to asi nebude a i kdyby, tak mě to netrápí, bankomat Pharro mám 500 metrů od baráku
Ano spousta lidí to asi ani neví, že v mBank lze nějaké limity měnit. Je ale dost takových kteří to ví a právě mj. i proto používají mBank.jichaj píše:vlazy: nemyslím, spousta lidí ani neví, že nějaké limity lze měnit....stejně tak jako hodně lidí si myslí, že mBank má 3,5% na spořáku
Ano, ale je otázkou kterou z těchto bank využívají více.jichaj píše:A ti ostatní (na finexpertu), už mají oboje...(fio + mBank)
mikicz píše:vpe: banka holt vyslyšela brek některých, kteří chtěli online zůstatky a vlastní karty. Mlčící většina které nevadily karty ČSOB a výběr za 6kč z kteréhokoliv bankomatu ČSOB nebyla slyšet.
4honza píše:V Jihomoravském kraji není žádnýTakže i slibované zdvojnásobení počtu vychází po vynásobení dvěma na nula bankomatů
![]()
outlier píše:Teď dotuje klientům výběry z ČSOB bankomatů. Nevím, za kolik je od ČSOB nakupuje, ale určitě to nebude za 6,-, spíš za 15 nebo má nějaký paušál.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků