Stránka 711 z 719

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 12. 2019 20:50
od servpack
Dali. Inkaso, SEPA inkaso i SIPO.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 12. 2019 22:47
od minarjo
On se ale @yndezit ptal na příkaz k inkasu (ten už dnes moc bank pro účty fyz. osob nenabízí), ty odpovídáš různými variantami svolení k inkasu (které naopak nabízí snad každá banka), no a to je přesně opačná účetní operace :)

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 12. 2019 03:46
od suram
Příkaz k inkasu uměla pro běžné účty snad jen mBank kdysi dávno ve starém IB ne?

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 12. 2019 05:10
od PatrikChrz
Přesně tak. Příkaz k inkasu u bezplatného účtu u nás umí asi fakt jen Fio.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 12. 2019 14:54
od ROlda78
RB to také zrušila s novým IB

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 12. 2019 18:41
od minarjo
Ještě příkaz k inkasu (trvalý, lze využít i jednorázově) snad stále umí ING bank z ING konta jako trvalý příkaz ke spoření nebo jak to nazývají, ne? Ale to jsme OT.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 12. 2019 10:54
od Pezos
Pod stromeček nový ceník:
  • prioritní europlatba za 29 Kč
  • Visa/MC Gold za 150 Kč/měsíc
  • ruší se omezení na 10 výběru z vlastních bankomatů za měsíc
Podle ceníku platí od pondělí, ale podle zprávy v IB již od neděle.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 12. 2019 12:23
od MirekM.
Tak to dává kocour k BÚ Visa DK zadara.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 12. 2019 13:06
od yndezit
yndezit píše:Ještě dotaz, nová apka má umět trvalé příkazy, co příkaz k inkasu (když si chci stáhnout peníze od někoho), ten tam nedali?

Co si člověk nezjistí sám, to nemá :)
Inkasovat to neumí, jen pravidelná svolení k inkasu, dobití operátorů, a avizaci velkého výběru hotovosti. Alternativou může být vygenerování qr kódu aby vám někdo zaplatil, to apka umí, ale pořád pak musíte dotyčného zbytečně otravovat s tím kódem.

Další chyba je, i když si nastavím v apce češtinu, na anglickém androidu to pořád mluví anglicky.

Třetí megaopruz byl to zprovoznit na rootnutém telefonu. Je potřeba vypnout Developers options, a maskovat rootnutí.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 12. 2019 15:02
od Jantars
Si děláš srandu ne? Stěžovat si že ti nejde bankovictví s rootem........tolika možností jak dnes přijít o peníze a ještě tomu jít naproti.....

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 12. 2019 16:10
od suram
Zbytečné strachy paranoika. Rootem převezme nadvládu nad telefonem pouze zkušený uživatel.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 12. 2019 16:50
od Jantars
Jsme v čase předvánočním, no flame takže dále no comment.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 12. 2019 17:08
od jerry666
yndezit píše:
yndezit píše:Třetí megaopruz byl to zprovoznit na rootnutém telefonu. Je potřeba vypnout Developers options, a maskovat rootnutí.

Můžu se zeptat, jak jsi to zprovoznil? Developers options mám vypnuté. Fio doplněné v Magisk hide a stejně nejede... Díky.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 12. 2019 18:23
od yndezit
Nevím úplně přesně, ale změnil jsem i název Magisku (fce repack v Settings), odinstaloval všechno zbytné (SuperSU a další detektory rootu). A pak odinstalovat novou Fio apku a znovu ji instalovat, v Magisk hide ji znovu zaškrtnout , a pak se rozjela.
Ovšem proti staré aplikaci jsou tam pro mne jen trochu lepší přehledy účtů, takže k ničemu.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 12. 2019 01:27
od jerry666
OK, díky.