Stránka 278 z 729

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 2. 2012 23:08
od mikicz
Tomáš Marný: pointa je, že u některých účtů nemám k dispozici výpisy žádné, u některých i denná (na den až 14 dní) a žádný novější než 06/2011. Takže všechny stejně nanic

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 2. 2012 23:22
od Tomáš Marný
Tu pointu jsem pochopil, jenom nechápu, proč je ten problém ventilován tady na fóru a nebyl vznesen dotaz na FIO, kde je zakopaný pes...

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 2. 2012 23:25
od mikicz
Proto, abych zjistil jestli jsem jediný a je to bug, nebo to tak mají další a je to feature... A co jsem zatím zjistil tak feature.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 2. 2012 23:58
od kamey
Tomáš Marný píše:Tu pointu jsem pochopil, jenom nechápu, proč je ten problém ventilován tady na fóru a nebyl vznesen dotaz na FIO, kde je zakopaný pes...



Ten dotaz jsem sem dala já, protože jsem chtěla vědět, jestli je to problém u FIO, nebo problém mezi mou židlí a mým PC. Na FIO jsem dotaz odeslala dopoledne a jediné, co mi bylo odepsáno je: Vas problem prijal operator Jakub Horáček v 11.31. Od té doby si hrají na mrtvého brouka. Výpisy potřebuji pro účetní firmu, která mi zpracovává přiznání - nejedu na paušál.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2012 12:51
od vlazy
Tomáš Marný píše:Zkuste si opakovat " JE TO ZADARMO, JE TO ZADARMO, JE TO ZADARMO".
To je sice pravda, ale neznamená to, že by to nemuselo nebo nemělo fungovat správně.
Tomáš Marný píše:nechápu, proč je ten problém ventilován tady na fóru a nebyl vznesen dotaz na FIO, kde je zakopaný pes...
Jak můžeš vědět jestli FIO už někdo ohledně toho neinformoval nebo nedotazoval se jich na to? Já zase nechápu to, že některým zdejším diskutujícím až tolik vadí, že v diskuzi o FIO si někdo dovolí diskutovat o něčem souvisejícím s touto bankou.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2012 13:26
od vpe
že to někomu vadí tvrdíš ty

podepsané výpisy pdf slibovali od února ale taková mBank je vytvoří na požádnání, jestli je Fio vytváří všem předem? tak to pak podpis bude za pár let zastaralý

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2012 13:56
od kamey
Já už mám komplet výpisy na všech účtech. Ale z FIO nedorazila odpověď žádná. No, hlavně, že už to tam je.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2012 14:06
od 4honza
Ještě by mohl někdo zapracovat na vytvoření filtru, zda chci výpis denní, týdenní, měsíční a kvartální. Takhle je to maglajz - vše dohromady.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2012 14:32
od stepano
Tak můžeš to udělat postaru, v přehledu si dát jen období, které tě zajímá a vytisknout si to vlastním PDF printerem, či do jinýho libovolnýho formátu, akorát že to nebude digitálně podepsaný.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2012 14:55
od kamey
4honza píše:Ještě by mohl někdo zapracovat na vytvoření filtru, zda chci výpis denní, týdenní, měsíční a kvartální. Takhle je to maglajz - vše dohromady.

Budeme doufat, že je to mezifáze a že to postupně upraví.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2012 15:12
od 4honza
stepano: Já tam ovšem žádné PDF výpisy nemám, koukám, že tam taky není žádný výpis za tenhle rok :-) V mé nabídce je GPC, CSV a tisk.

A tisk do fajlu ve formátu ps nebo pdf mi funguje v linuxovém FF odjakživa, s tím opravdu nemám žádný problém... jen je to o dva kliky navíc oproti stažení :-)

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2012 15:14
od kamey
Mám to stejně, ale výpis za leden mám již k dispozici hned nad staršími, oddělené čarou.

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2012 16:38
od vpe
No letos jsem se tam nedival, i vloni tam byly vypisy - tiskly se do HTML a udelat z toho PDF (nepodepsane) umi i male decko, ne? Ja jsem vzdy doporucoval Cute PDF, zdarma a bez obtezujiciho "trial" loga

potrebuje dnes nekdo tisknout vypisy na papir? k cemu je to dobre?

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2012 16:44
od Raziel-CZ
Tak jsem si dal tisk výpisu přes PDFCreator a vyplivlo mi to takový bílý smrštěný hnus v PDF. Vůbec to neukládá tak, jak vidím na stránce. Dříve se mi to nedělo, co s tím neví někdo? Aníž bych musel použít jiný soft?

Re: FIO

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 2. 2012 16:58
od vpe
Tisknout pdf dokument na PDF tiskárně není dobrý nápad :-D

Jinak ti PDF printer vytiskne přesně to, co vidíš na obrazovce (a co se vejde na A4), tedy pokud vnímáš co jsem napsal výše :-)

Prosím odpověď : na co jsou vám tištěné výpisy?