Stránka 5 z 717

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 10:55
od Rop
A ani v obchodním rejstříku nejsou digitalizovány závěrky firmy ... takže smolík

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 11:05
od PatrikChrz
Nějaké info jde stáhnout tady:
http://www.fio-zalozna.cz/o_zalozne.itml

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 16:21
od osobne
Jakýsi Petr Marsa a Romuald Kopún společně ovládají FIO, mají k dispozici více než 60 % hlasovacích práv. Takže, když se spolu dohodnou, tak můžou s vloženými prostředky udělat skoro cokoliv a nikdo z ostatních "družstevníků" to nemůže nijak ovlivnit.
:? :? :?

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 18:13
od Rop
I ty soudče ... ty asi neznáš zákony tohoto státu ... ono to zase není jednoduché udělat skoro cokoliv :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2007 21:54
od WonDrak
osobne píše:Jakýsi Petr Marsa a Romuald Kopún společně ovládají FIO, mají k dispozici více než 60 % hlasovacích práv. Takže, když se spolu dohodnou, tak můžou s vloženými prostředky udělat skoro cokoliv a nikdo z ostatních "družstevníků" to nemůže nijak ovlivnit.
:? :? :?"/quote]


jj přesně 37,5% + 37,5% = 75% = 3/4% To jsem dobrej co? :lol: :mrgreen:

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 4. 2007 00:08
od dalich
osobne píše:Jakýsi Petr Marsa a Romuald Kopún společně ovládají FIO, mají k dispozici více než 60 % hlasovacích práv. Takže, když se spolu dohodnou, tak můžou s vloženými prostředky udělat skoro cokoliv a nikdo z ostatních "družstevníků" to nemůže nijak ovlivnit.
:? :? :?"/quote]

Jj, je to tak. Když jsem byl loni na jejich schůzi, byla to legrace. Plná místnost družstevníků po jednom hlasu oproti tisícům hlasů majoritních dvou družstevníků :-) Berte to pozitivně, je to podobné, jako když je majoritní akcionář. Takovou IC Banku ovládá téměř jen jedna fyzická osoba se sídlem v Malajsii a taky žije :-)

Fio umí zahraniční platby

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 4. 2007 00:15
od dalich
Od konce března lze přes internet zadat zahraniční platby. Více je tady http://www.finexpert.cz/Bleskovky/Fio-z ... fault.aspx

Na ceny se ale raději nedívejte... Ale aspoň, že to jde.

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2007 06:03
od dalich
osobne píše:
Rop píše:I ty soudče ... ty asi neznáš zákony tohoto státu ... ono to zase není jednoduché udělat skoro cokoliv :-)s/quote]
Já vím moc dobře, jak jsou zákony děravé, nepřehledné, vzájemně si odporující a hlavně nevynutitelné. Právní prostředí v ČR je jedna velká nepřehledná džungle. Na zákony ČR bych rozhodně nespoléhal, raději se spolehnu na svůj zdravý úsudek. :P :P :P"/quote]


Toto je jediná odpověď na tento příspěvek. Nevykládejte si to zle, ale ostatní jsem smazal 8) Byly mimo téma a jen by zbytečně mátly čtenáře hledající informace o Fio. O politice můžeme pokecat v hospodě nebo na jiném místě fóra, příště tady už jen k věci = FIO, život před ním, s ním a po něm :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2007 10:21
od Rop
Jo ... chtel jsem se zeptat ... jak to je s tím ukládáním hotovosti na účet? Můžu jenom v pobočkách FIO nebo i v pobočkách RM-Systému? Každopadně ja ve městě nemám ani jedno což je zatím jediná překážka v tom abych přešel k FIO .... To kámoš je z Přelouče a studuje v Brně ... tak jsem se divil, že ještě FIO nemá :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 4. 2007 15:57
od dalich
Rop píše:Jo ... chtel jsem se zeptat ... jak to je s tím ukládáním hotovosti na účet? Můžu jenom v pobočkách FIO nebo i v pobočkách RM-Systému? /quote]

Na RM-Systému to nende :-( Lze to jedině přímo na úřadovně, kde je pokladna, což jsou jen ty vybrané. Tuším, že to jde i přes ČSOB a sběrný účet FIO, kde uvedením variabilního symbolu ve tvaru účtu FIO se vklad připíše. Jenže si ČSOB za to zinkasuje 30 Kč, protože majitelem sběrného účtu je FIO, vkladatel je tedy 3. osobou, a ta to platí. Lze to obejít poštovní poukázkou. Je to 20 Kč, trvá to přesně 2 dny, ale jde to.

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2007 16:16
od henry_99
Obecně: jak často potřebujete vkládat hotovost na účet? :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2007 18:21
od Rop
Každej měsíc alepoň jednou a minimálně 5 - 10 tisíc ... a to vlakem do Brna tahat nechci :-(

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 4. 2007 16:53
od Michal P
Hotovost na účet jsem vkládal naposledy před cca 8 lety.
Nemám většinou jiné zdroje příjmů než výplatu a ostatní příchozí platby např. přeplatky na daních si též nechávám posílat na účet.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 4. 2007 15:21
od Rop
PatrikChrz píše:
WonDrak píše:nejde náhodou založit učet na pobočce RM-Systemu? Peníze vkládat nepotřebuju, posílal bych si je tam přes KB (G2)s/quote]
předpokládám, že ano, co jiného by tam už dělali, když vkládat peníze tam nejde /quote]

přesunuto z jiného fora

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 4. 2007 17:32
od WonDrak
Rop píše:
PatrikChrz píše:
WonDrak píše:nejde náhodou založit učet na pobočce RM-Systemu? Peníze vkládat nepotřebuju, posílal bych si je tam přes KB (G2)s/quote]
předpokládám, že ano, co jiného by tam už dělali, když vkládat peníze tam nejde /quote]
[i]přesunuto z jiného forar/i]


když jsem ten můj příspěvek, tak jsem měl otevřený obě diskuse a je vidět, že jsem se rozhodl špatně :lol:

Ale dneska jsem tam byl a že prej to i uměj :lol: tak si ho asi v brzké době založím, jako záložní účet.

pro znalé: (škoda že teda nepojedu do toho jinýcho města, přijdu o tu schůzku s těma holkama :mrgreen: )