od Solymr 10. 3. 2020 21:01
Vysvětlí mi někdo prosím následující situaci?
Dne 14.2. jsem na pobočce Creditas zažádal o zrušení účtu u KB a převedení prostředků na nově zřízený účet (vše v rámci mobility klientů). Zároveň jsem od toho dne do konce února ještě z prostředků u KB provedl několik odchozích plateb z IB - na konci měsíce strženy poplatky, které odpovídají mé aktivitě za únor. Krajem března jsem z tohoto účtu kartou zaplatil, což je bez poplatku, okay. Dne 6.3. převeden kladný zůstatek, vyrovnání odpovídá, po této částce jsem byl na 0 na tomto účtu, což chápu, ale nechápu dvě věci:
1) Proč účet u KB nebyl definitivně zrušen? Do něj se stále přihlásím, stále by nejspíše byla i karta aktivní.
2) Zároveň mi na tomto účtu přišly peníze (malá korunová částka) jako "vrácení poměrné části poplatku" Proč se tak stalo a co to znamená? Těsně po 6.3. jsem byl, jak jsem psal výše, na tomto účtu na 0 a nyní jsem tak v plusu pár Kč (= vrácení poměrné části poplatku).
3) Nemůže si KB naúčtovat poplatek (doposud to neudělala) za převedení zůstatku na druhý účet? Převody z IB mám zpoplatněné 6 Kč.
Děkuji za zodpovězení.