od Persbrandt 24. 3. 2020 05:45
Tak se mi zda, ze CSOB v podstate jeste dnes ma u svych beznych uctu (pokud ma klient nastaveny elektron. vypisy, coz asi vetsina ma) poplatek za zruseni uctu ve vysi 40 kc, i kdyz se formalne nazyva nejak jako "poplatek za koncovy tisteny vypis". Chtel bych u nich zrusit Zakl. ucet a Plus konto a zatim mam podle mailu od KC takove info, ze ten koncovy vypis pry vzdy "musi" byt postou zaslan a poplatek nauctovan. Pritom ani v ceniku ten poplatek podle mne nemaji radne uveden a ani nevim, jestli si v dnesni dobe takovy poplatek vubec muzou legalne dovolit nauctovat, i kdyz to podle vseho delaji.
A navic si u nich zatim necham sporak Sporeni s bonusem, takze mi zustane pristup do IB, cili by mi koncovy vypis za ty rusene bezne ucty mohli klidne zaslat v elektron. forme do IB, bezpecnosti tedy argumentovat nemuzou. Jenom chteji proste z lidi tahat prachy...
Nevite, jestli ma na to banka pravo? Myslite, ze by tady mohla uspet stiznost na fin. arbitra?
Nebo neznate nejaky zpusob, jak se tomuto poplatku elegantne vyhnout? Vytahli ze mne v prubehu let dost penez, uz jim dalsi, jeste k tomu za odchod, z principu nechci platit. diky za radu.