Aha, takže tím, že 31. vždy splatím kartu, respektive na ní pošlu peníze, které jsou utracené, nebo blokované do limitu, tak to dělám špatně?
Jak mám teda postupovat, abych ji používal správně a aby to bylo vidět?
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Lafayette16 píše:To samozřejmě, ale to už je jiná diskuse![]()
Podstata je, že pozitivní credit score (pozitivní z hlediska klienta) se nijak použít nedá.
tmx643 píše:A v registrech je jen to balanční číslo k poslednímu dni? Čili se z nich nepozná, jestli splácím v bezúročném období plných třeba 30000, nebo tam mám nakumulovaný dluh 30000 a splácím jen minimální splátku?
LXIDCX píše:Lafayette16 píše:To samozřejmě, ale to už je jiná diskuse![]()
Podstata je, že pozitivní credit score (pozitivní z hlediska klienta) se nijak použít nedá.
Pozitivní vliv je zejména u žádostí o běžnou půjčku, u hypotéky to takový vliv nemá.
Poskytování skóre je v informacích o zpracování osobních údajů registrů zmíněno, ale když jsem se naposledy ptal, prý to fakticky nedělají.Lafayette16 píše:U nás se snad pozitivní credit score nijak nesleduje a nepoužívá, ne?
slavo963 píše:Chapu spravne, ze kdyz zazadam o kreditku do 31.5. tak jeste k bonusu 1000Kc dostanu 500kc po utrate 500kc?
https://www.csob.cz/portal/lide/pujcky/ ... s-kreditka
Doba trvání akce je od 1. 7. 2019 do 31. 5. 2020.
Odměnu získá fyzická osoba, která ... provedla platby prostřednictvím této ČSOB Kreditní Karty v souhrnné výši minimálně 500 Kč do konce kalendářního měsíce následujícího po měsíci, kdy došlo k vydání ČSOB Kreditní karty, a zároveň v době trvání akce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků