Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
slavo963 píše:Kdo vi jak by to resili pri pripadne reklamaci...
minarjo píše:... klienti Poštovní spořitelny (mezi něž i s hypotékou u HB patřím) mají jako vždy smůlu. Stránky o kreditce na webu PS vypadají sice stejně jako ty na webu ČSOB, ale žádná odměna 1000 Kč, ani žádné zvýhodnění až na 2%... Nevím, proč ČSOB/PS tyto akce nedělají stejně, když obě frakce banky budou brzy spojeny.
Jako klient PS mám asi tedy smůlu, že?
hopo.hopo píše:slavo963 píše:Kdo vi jak by to resili pri pripadne reklamaci...
Patrně podle těch podmínek, na který tam odkazujou...
vpe píše:To ti poradi kareldoktor, ten s tim ma zkusenosti s dobirkama (;)
hannys85 píše:No já kdysi taky ve velkém točil bonusy na cool kartách a asi 2 měsíce zpět jsem si žádal o kreditku v IB (přímo se mi ukázaly předschválené limity) a na konci vždy hláška ať se dostavím na pobočku. V minulém týdnu hovor, že mi nabízí kreditku s předschváleným limitem, tak ji říkám, že je zvláštní, že mi ji nabízí telefonicky, když mi to v IB vždy zamítli s tím ať se dostavím na pobočku a že se nechci zdržovat telefonátem, když mi to stejně neschválí. Paní se mi v telefonu přiznala, že i když mi volá s předschváleným limitem, že kreditku opravdu nemusím dostat. V pátek jsem byl na pobočce s novým OP a rovnou jsem se ji ptal jestli nejsem na nějakém blacklistu banky, že mi to vždy kreditku zamítne. Tak se někde dívala (nedal jsem ji však souhlas aby nahlédla do registru) a řekla mi, že je to proto, že mám hodně kreditek! Dále mi řekla, že předschválené limity se generují na základě obratu na účtě, ale pokud mi k nim nechodí výplata, tak to prý vždy systém zamítá a "zve" na pobočku. Prý bych musel dodat výplatní pásky + potvrzení o příjmu, tak ji říkám, že zaměstnavatele fakt nechci otravovat, když každá jiná banka mi dala vždy kreditku bez doložení příjmu anebo stačily výplatní pásky či výpisy z účtu. Ale údajně prý na žádném blacklistu nejsem. Když jsem ji sdělil své podezření, že je to kvůli nadměrnému využívání cool karet a zakládaní jejich produktů kvůli bonusů, tak mi akorát řekla, že samozřejmě banka sleduje i toto chování. Tak si pak vyberte...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků