ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 7. 1. 2025 21:58

Ty individuální nabídky jsou různé (limit zvýšený na 0,5M,1M nebo 1,5M) a na půl roku garantují bonusovou sazbu bez plnění podmínek aktivity. Aktuální bonusová sazba je 3,75%, průběžně se ale může měnit, její velikost není garantovaná na půl roku.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod mate59 7. 1. 2025 22:54

Jo, já to mám taky tak.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod Abu Simbel 8. 1. 2025 07:06

Dnes v 5:20 zadan prevod ze sporiciho uctu na bezny, oba moje ucty v ramci CSOB. Jako okamzita platba to zadat neslo (to jde jenom z bezneho na sporici). Musel jsem cekat az do 6:00, nez to projde. Fakt me to nas_ralo.
Abu Simbel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bichon824 8. 1. 2025 08:22

obbr píše:Dnes jsem dostal podobnou nabídku. Do 1 milionu na půl roku a bez plnění podmínek.
Akorát teda v apce se pořád ukazuje, že na příští měsíc nemám splněno. Uvidím zítra, jestli se to opraví.

U mne to nedokázali opravit a teď už je to minimálně měsíc
bichon824
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 1. 2025 09:30

Jak funguje nove Svet odmem? Prakticky, teorii znam, ale platba KK s 0,5% CB provedena 30.12, zauctovana 2.1. (cca 1000Kc) neni odmenena, zadne Kate coiny/body neprisly.
Nevim, jestli jim to zauctovani platby az na dalsi rok nehodilo do matrixu vidle a coiny se pripisou az po reklamaci(ak vubec)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 8. 1. 2025 09:41

Svět odměn skončil 31.12.2024 a body se připisovaly až ze zaúčtovaných plateb. Za platbu provedenou 30.12.2024 a zaúčtovanou až 2.1.2025 tedy už žádné body nezískáš ani nevyreklamuješ (zkusit to ale klidně můžeš). V posledních pravidlech pro sběr bodů ČSOB uvádí:
Pro přípis bodů je rozhodující datum zpracování transakce ve Světě odměn, nikoliv datum provedení transakce nebo datum zaúčtování v transakčním systému banky, ale nejpozději do 31. 12. 2024.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod losalamos 8. 1. 2025 10:49

@abu simbel jo, někdo to zkrátka není "immediately". Když si zvykneš, nebudeš kafrat :) Nebo bys měl mít vždycky nějaká zadní vrátka, nebo plán B. Sem tam prostě něco krachne, i když dlouhodobě to přece fungovalo.
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 1. 2025 10:50

nj, nebudu si s nima dpoisovat, ty 4 kacky/koiny obetuji
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Jantars 8. 1. 2025 11:31

Ty Kate coins se vyplatí aktivovat v každém případě? Není tam nějaké to mínus?
Jantars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod malda 8. 1. 2025 11:36

Abu Simbel: To samé jsem řešil v sobotu. Převod jsem zadal kolem 23:00, provedl se až ve 2:30. Taky mě to namíchlo. Šla zadat splatnost až druhý den, okamžitá platba tam není dispozici. Naštěstí se mi to moc často nestává, ale v moment, kdy jsem potřeboval převést nějaký obnos okamžitě ještě do jiné banky to bylo nepříjemné.

Na webovce produktu https://www.csob.cz/lide/sporeni/spoření-s-bonusem mají tohle:

> Peníze vždy po ruce
> Na účet si peníze převedete obratem, jsou vám tak kdykoli k dispozici.

Vnímám to jako klamavou reklamu, skutečné podmínky jsou hluboko v obchodních podmínkách, po vznesení námitky na infolince mi bylo sděleno, že na převod mají 24 hodin (což ale takto v obchodních podmínkách není). Jen to, že po 22h se převod provede druhý den. To tedy není úplně obratem. Je třeba si nechat zadní vrátka někde jinde.

M
malda
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tojejedno2 8. 1. 2025 11:43

Pokud to chápu správně, tak Kate coiny nejsou za platbu kartou, ale je za využívání aplikace a Kate.
tojejedno2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 8. 1. 2025 12:33

Ano, Kate coiny se nezískávají za platby kartou (tak jako se získávaly body do Světa odměn), ale za využívání různých služeb ČSOB nebo za sjednání nových služeb či produktů. Více info je zde https://www.csob.cz/lide/ucty/kate-coin
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod drummond 8. 1. 2025 15:58

Využití KK CSOB je teď dost k nicemu, docela skoda, snad brzy s něčím přijdou.
Krmil jsem body ze světa odmen penzijko (DPS) a ještě za to kasiroval státní podporu, no nic…
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 8. 1. 2025 16:08

Myslím, že nepřijdou. Uvažuju o zrušení.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 8. 1. 2025 16:18

I bez získávání bodů se KK ČSOB stále vyplatí, díky úrokům za uložení peněz na SÚ ;-)
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka