ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Vasek06 8. 1. 2025 16:32

Kde se prosim prevadi Katy Coiny - ve smart nebo IB ? A kde presně ?
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 8. 1. 2025 16:34

Kate Coiny jsou pouze v SB, normálně v přehledu produktů na hlavní obrazovce, v IB vůbec nejsou. Jaké jejich převádění máš na mysli? Kate Coiny jsou nepřenosné a nelze je převádět ani darovat.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Vasek06 8. 1. 2025 16:52

mel jsem za to, ze se daji prevest na BU, na Kč - uvažuji správně nebo ne ?
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mate59 8. 1. 2025 17:38

Aktuálně platný seznam toho, na co lze Kate Coiny využít, vidíš přímo v detailu Kate Coinu v ČSOB Smart pod záložkou K použití. Každá nabídka má ještě své podmínky, jak ji můžeš využít. Nabídku je také nutné před využitím aktivovat.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 8. 1. 2025 18:14

Ok, dik za info.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 1. 2025 18:14

Sveta odmen je skoda no, hlavne v kombinaci s dobirkou, body naskakovaly :-)...ale kdo ma vyssi ramec(100-250k) a uroky na sporaku budou aspon 3%, stale to bude "deal".
KK jde defakto do supliku, povinny obrat(3000kc) udelam pres platbu na Revolut(doufam, ze se stale pocita) a na dvakrat vyberu z ATM 247k.

T212 je celkem nahrada - 0,5% CB (v mem pripade v kombinaci se SkipPay - 1% CB do 10k + 3 leta zaruka pripadne na nejake zbozi nahradi pojisteni nakupu CSOB KK)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod drummond 8. 1. 2025 22:01

Úvěrový rámec mám 250k, peníze na sporák jsem točil v době 5% úroku. Vím, ze se to furt vyplatí, ale už to není kdoví jaké terno a rozhodne to pro mě není důvod k tomu ji dále držet. Tím spíše, ze mám jiné.

Inu zrušili svět odmen, zrusim kreditku, celkem jednoduchá matematika. Asi nějaká nova filozofie CSOB. Kdo chce kam….
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 8. 1. 2025 23:52

Jen ber v potaz, že kdo u ČSOB zruší kreditku, tak v budoucnu už ji obvykle znovu nezíská :!:
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod drummond 9. 1. 2025 01:05

O tom se svou bankovní historii silně pochybuji�
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 9. 1. 2025 06:22

Pochybovat můžeš, ale zdá se, že to tak je (minimálně ve většině případů). A pro pořádek, Milos myslí kreditku ČSOB, aby náhodou nedošlo k mýlce.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Jantars 9. 1. 2025 06:43

Tech povinnych 5 vyberu kartou na splneni podminek Premium konta uz je od Noveho roku pryc, ze?
Jantars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 9. 1. 2025 08:04

Ano, v rámci aktuálních pravidel pro bezplatné vedení Premium konta už nejsou povinné 3 platby kartou.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jir.vesely 9. 1. 2025 08:48

Je otázka, jak teď počítají Revolut, protože do odměn za aktivitu se mi minulý měsíc tyhle platby nepočítaly. Předtím to bylo přitom v pohodě.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 9. 1. 2025 09:02

Moje jediné platby ČSOB Premium debetkou jsou 5x Revolut payment link a výhody za aktivity za to stále mám.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 9. 1. 2025 09:14

Pravidla pro aktivitu se nijak neměnily, dobití Revolutu by se mělo do plateb kartou normálně počítat.

Za Platbu Kartou se nepovažují: výběry a vklady hotovosti ani jiné transakce prováděné v bankomatech, výběr hotovosti prostřednictvím služby CashBack, dobití kreditu předplacených služeb (např. na bankomatech nebo i jinde) nebo výběry a vklady hotovosti nebo zadání platebního příkazu na České poště
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka