Sporeni s bonusem: zakladal jsem 31.10., to mam i na smlouve ,ale mne zatim zadna smka neprisla. Trochu jsem s tim zakladanim 31.10. bojoval, nebyl jsem si jist, zda je v IB zalozeno, infolinka nepomohla, tak jsem jeste pro jistotu o ten ucet zazadal na formulari jako novy zakaznik, jenom tim ze jsem zadal svoje tel. cislo pro zavolani. Ktery ale pro ne neni anonymni, oni ho v systemu maji, po jeho zadani musi zjistit, ze u nich mam Zakladni ucet.
Dalsi den mi evidentne nekolikrat volali (predvolba 49), nemohl jsem zvednout.
Ale, jak jsem psal, v IB smlouvu s tim potrebnym datem mam.
Asi jsem paranoidni ale myslite, ze jsem si ten bonus mohl nejak zkomplikovat, tim ,ze jsem jim to nezvednul?
(koneckoncu kdyz clovek vola jim ,tak taky ceka vecnost na spojeni)
-- 2. 11. 2019 18:30 --
Jo a nevite uz nekdo, jak muzu jako stavajici klient prejit na Plus konto s bonusem 500 kc? Mel bych mit narok, nikdy jsem Plus konto nemel. Podle infolinky pry se bonus nevztahuje, kdyz si o zmenu pozadam na pobocce, ale muzou kecat, nebylo by to poprve. Asi si budu muset nechat zavolat, ze jo? Protoze online to pro mne pravdepodobne nejde. Ale nevite, budou mi pak vnucovat jenom kuryra nebo mne i nabidnou zmenu dokoncit na nektere z pobocek?
Nez mi mailem relevantne na toto odpovi, to bude zase vecnost. Kdyztak diky.