Omlouvám se, že jsem nemohl odepsat dřív, měl jsem celý den práce a nepříjemností (nutno znovu zopakovat, že pouze a jen kvůli Air Bank) nad hlavu. Situace pokročila následovně. Dnes někdy v 9:00 h ráno mi Air Bank zadržovanou vysokou příchozí platbu v řádu jednotek milionů CZK skutečně připsala s následujícím doprovodným textem:
"Dobrý den, pane Vachu,
máme pro Vás zprávu o příchozí platbě na Váš účet.
V některých případech musíme platbu prověřit, než Vám ji připíšeme na účet. A přesně to se stalo. Když jste k nám volal, neměli naši operátoři k dispozici informaci, že platbu prověřujeme, proto předpokládali, že ji budete mít na účtu do 15:00.
Platbu jsme připsali na Váš účet hned, jak to bylo možné, tedy 4.11. ráno. Nemusíte se bát, všechno proběhlo v souladu s našimi obchodními podmínkami.
Pokud byste cokoliv dalšího potřeboval, můžete nám jednoduše zavolat na 840 30 30 30 denně od 7:00 do 22:00 hodin nebo nám napište na
info@airbank.cz.
Přejeme Vám příjemný den
Hana Kozlová / Správa klientských účtů
Air Bank / člen skupiny PPF
Air Bank a.s. / Hráského 2231/25 / 148 00 Praha 11 / IČ 29045371 / společnost zapsaná u rejstříkového soudu v Praze, spisová značka B 16013."
Zároveň s touto platbou byla připsána i platba od přítelkyně ve výši zmiňovaných cca 30.000 CZK, která byla i přes svou nízkou částku zadržována. Dále následovalo to, že jsem tedy šel do Air Bank konečně nakládat se svými penězi. A inu, co ono se nestalo ! Zadal jsem celkem 6 plateb (z toho 5 plateb bylo do Air Bank a 1 platba do UniCredit Bank), z toho jsou nyní zadržované minimálně 3 platby (všechno Air Bank) a jak je to s platbou známému do UniCredit Bank nemám momentálně tušení, protože jestli peníze jsou/nejsou blokované zjistím až zítra, pokud mu na účet do UniCredit Bank dorazí/nedorazí. Teoreticky se tedy může jednat až o 4 z 6 plateb !!! A teď by mě tedy opravdu zajímalo, co vede Air Bank k tomu domnívat se, že se s penězi děje něco nekalého (ve své zprávě bance jsem Air Bank i přizval do této diskuze, aby měli právo se k tomuto vyjádřit a zadržování objasnit), protože když to shrnu, tak vlastně jediné 2 platby, které na cílové účty dorazily, jsou platba 4.000 CZK na účet přítelkyně a 20.000 CZK na účet bratra. Mezi zadržovanými platbami však jsou i vrácená platba přítelkyni (cca 30.000 CZK) a platba bratrovi v řádu statisíců CZK. Pokud bych to tedy z těchto indicií, které mám k dispozici, měl nějak pochopit, tak bych to pochopil tak, že z mého účtu je podezřelá každá transakce nad zhruba 20.000 CZK. Přijde Vám toto počínání banky normální a v pořádku ? Ještě bych rád dodal, že všechny provedené platby (příchozí i odchozí) k jednotlivým osobám / společnostem, jsem již ke každé v minulosti alespoň 1x provedl a vše bylo bez problémů. Tak proč by s tím nyní měl být problém ? Proč by měla Air Bank zadržovat převod v řádu statisíců mezi mnou a mým bratrem, když už jsme si v minulosti takto peníze mezi sebou posílali snad 100x ? Proč by měla Air Bank zadržovat platbu mezi mnou a mou přítelkyní, když jsem dnes vracel peníze, které mi včera půjčila (odesílal jsem naprosto na haléř stejnou částku) a rozdíl mezi odesláním platby od přítelkyně a poté navrácení ode mě, dělilo snad jen pár hodin. Z toho zase usuzuji, že se platby v systému prostě bloknou a nikdo z oprávněných lidí z Air Bank se na tyto převody za celý den ani nepodíval, protože by tyto platby musely být okamžitě provedeny bez jakéhokoliv podezření. Podle mého názoru Air Bank tyto platby pouze zcela záměrně a účelově zadržuje pro svůj prospěch a to z toho důvodu, že když se platby v systému jeden den odečtou a na cílový účet se doručí až následující den hned ráno, nemusí za tyto peníze platit úroky. Jiné vysvětlení pro to nemám. Požádal jsem tedy Air Bank, aby mi zaslala oficiální písemné (teď už písemná) prohlášení na mou korespondenční adresu ke všem celkem 4 případům zadržování plateb, kde žádám:
a) Proč došlo k zablokování prostředků ? A v případě, že z důvodu, že se jedná o "podezřelou transakci", tak i popsat proces, podle kterého banka vyhodnotila každou jednotlivou transakci jako podezřelou (protože se všemi osobami, kterým jsem dnes posílal peníze, jsem již v minulosti nějaké převody měl a nikdy k žádnému zablokování nedošlo).
b) Co opravňuje Air Bank prostředky zadržovat ? A odkaz na příslušný zákon
c) Jakým způsobem bude probíhat náhrada způsobené škody za zadržované peníze ?
Dále, jak jsem již dříve uvedl, přizval jsem Air Bank do této diskuze, aby se k celé záležitosti vyjádřila. O dalším průběhu zadržování všech peněz/plateb Vás samozřejmě budu informovat.