Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
ultima__ratio píše:Když bude ta výhra moc velká, tak ti to vyplatí až druhej den provozovatel herny (zkontroluje nejdřív, jestli si tam někdo kredit nanacvakal podvodně, protože stačí automat navrtat na určitém místě, strčit tam kovový drát, propojit dva drátky a kredit si tak navýšit).
ultima__ratio píše:No ještě je nutné ten kovový drát nažhavit zapalovačem, aby vypálil bužírku na těch dvou kabelech, co má propojit.
PatrikChrz píše:ad 2) tady šlo o šok o velmi vysokém napětí (desítky tisíc voltů), kdy se elektronika dostane do jakéhosi "zmateného" stavu a náhodně pak na displeji naskočí částka. Samozřejmě je tu riziko zničení automatu. Navíc se "výhra" nezapíše do žurnálu, takže to jde k tíži obsluhy.
kalamancharo píše:Jandaxx: To by mě fakt zajímalo, kdes k těm informacím přišel ...![]()
filip893 píše:Využiji tohoto tématu. Ze svých cest po eurozóně mi zbylo mnoho drobných mincí o nominální hodnotě 1, 2 a 5 centů, které jsou v normálním platebním styku téměř nepoužitelné. Máte někdo nějaký typ, jak se těchto drobásků elegantně zbavit a vyměnit na něco použitelnějšího?
PatrikChrz píše:filip893 píše:Využiji tohoto tématu. Ze svých cest po eurozóně mi zbylo mnoho drobných mincí o nominální hodnotě 1, 2 a 5 centů, které jsou v normálním platebním styku téměř nepoužitelné. Máte někdo nějaký typ, jak se těchto drobásků elegantně zbavit a vyměnit na něco použitelnějšího?
A za kolik toho máš? Přítelkyně jede busem do Itálie, tak by naštvala hajzlbáby a zaplatila s tím za použití WC
drkarel píše:V Globusu berou i eurocenty?
Proti srsti píše:PatrikChrz píše:filip893 píše:Využiji tohoto tématu. Ze svých cest po eurozóně mi zbylo mnoho drobných mincí o nominální hodnotě 1, 2 a 5 centů, které jsou v normálním platebním styku téměř nepoužitelné. Máte někdo nějaký typ, jak se těchto drobásků elegantně zbavit a vyměnit na něco použitelnějšího?
A za kolik toho máš? Přítelkyně jede busem do Itálie, tak by naštvala hajzlbáby a zaplatila s tím za použití WC
Proč má tvoje přítelkyně potřebu naštvávat hajzlbáby?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků