Už jsem v duchu viděl toho ppor na našem okrese "...jak jste říkal, že se jmenuje ten éšop?"

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
S474N píše:Co to je za nesmysl s tim vyslechem rodiny a expertiza pocitace? Banka, potazmo asociace ma trumfy v ruce, proste to obchodnikovi neproplati a on si priste da pozor na nejake podezrele transakce, kterych se sam ucastni.
jackson8800 píše:Zdravím,nedávno mi zmizlo z karty 4000 a potom ještě 3000 Kč,platba je zaúčtovaná,tak jsem podal reklamaci u banky,ale co mě zajímá..dá se nějak zjistit kdo si za to něco koupil?Platba byla odeslána někam do Číny..Díky za rady a zkušenosti.
xls píše:Je fakt, že by se banky mohly pro bezpečnost víc smeknout: zavést pro všechno 3D, umožnit operativně nastavovat limity, jednotlivě povolovat transakce, atd. ŽB měla tohle vychytané (tam se telefonicky karta pro transakci v určité výši povolila), u GE jde nastavovat limit přes IB, zato u AXY nebo CITI jde jedině ON/OFF a to je na houby.
PatrikChrz píše:Párkrát jsem se již setkal s tím, že mi platba kartou neproběhla, naposledy před několika dny v Kambodži (Axa).
shawik píše:jackson8800 píše:Zdravím,nedávno mi zmizlo z karty 4000 a potom ještě 3000 Kč,platba je zaúčtovaná,tak jsem podal reklamaci u banky,ale co mě zajímá..dá se nějak zjistit kdo si za to něco koupil?Platba byla odeslána někam do Číny..Díky za rady a zkušenosti.
banka v některých případech údaje zjistí. klient se k nim však nikdy nedostaneúdaje předá výhradně na vyžádání PČR, na základě poskytnutého souhlasu držitele karty. A bez platného souhlasu je nedostane ani PČR
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků