Tak musela to být rychlovka, protože ještě 2. 4. mi platbu podepisoval právě pan Taussig.
Jinak mail mi nepřišel, možná byl cílen jen na zákazníky obchodující větší objemy - já sice mám plateb na počet docela dost (několik do měsíce, občas i několik denně), ale jsou to "pidiplatby" pro které mě rozhodně žádná devizovka "přetahovat" nebude

Pak ještě jedna zajímavost - všiml jsem si výrazně vyššího spreadu mimo pracovní dobu - jeden člověk mě kontaktoval co se děje, že kurzy Easychange jsou najednou nějaké nevýhodné, mrknu a koukám - spread 54 haléřů :-o. Tak jsem si říkal, že to asi bude "bezpečnostní polštář" mimo obchodní dobu (furt dobré, že můžu zadat platbu i mimo pracovní dobu, což mi jiné devizovky neumožní, byť je to za o něco horších podmínek, i když vzhledem k "výši" mých plateb je to vlastně skoro jedno a podstatný je pro mě nulový poplatek) a ono jo, před chvílí jsem zadával jinou platbu a spread byl 14 haléřů (sice je to pohoršení proti minule, kdy býval 12 haléřů, ale furt dobré, navíc u větších plateb se asi půjde dohodnout po telefonu na jiných podmínkách).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.