Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
peliculiar píše:O snižování odměn vím, ale to se děje vesměs všude, ne? Když jsem se díval na konkurenční KK, tak v případě lepších bonusů bych musel hlídat příliš mnoho podmínek pro vedení KK zdarma. Výhodou bývá mít BÚ u banky, která nabízí KK. V mém případě to je krom Monety pouze mBank (mám tam nulový "zaparkovaný" účet, kdyby přišli s něčím co mě osloví).
Pro mě je hlavní splnit co nejsnáze podmínky vedení zdarma, abych mohl používat peníze banky a zaplatit to až o měsíc (a půl) později. Bonusy jsou hezké, ač nejsou to hlavním důvodem proč využívám KK.
Nejezdím autem (nákup pohonných hmot), moc necestuji, jen běžně nakupuji (obrat kolem 10 - 20K měsíčně).
Pokud by někdo měl nějaký tip na jaké jiné KK mrknout, budu rád.
Přesně tak, i proto někteří končí s KK od MMB. Podívej se do fóra ...pivinecek píše:Ahoj, vyber 3000 kc z moneta KK je uz ted od dubna zpoplatnen? Uz tim nelze plnit obrat?
S mým obratem do 20K to je mimo mé možnosti. Nepatřím mezi nadprůměrně vydělávající.VVNP píše:peliculiar> Dlouhodobě používám zlatou M&M od UCB (primární) a Premium MC od ČSOB. Oboje zdrama v rámci "prémiových" účtů (50 k CZK obrat).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků