Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
dr._lukas píše:Ja si hlavne myslim, ze marvy je typicky pripad, jak muze dopadnout i takovy clovek, co moc dobre vi, jak spravne KK pouzivat..proto jsem nikdy nebyl nadseny fanda kreditek..dlouha leta jsem je od sebe odhanel a myslim, ze po zruseni vsech ruznych bonusu napric bankami, bude jen dobre, kdyz vetsina z nas oprasi sve debetky..
houghs píše:marvy bohužel není asi případ, který by věděl jak kreditku správně používat. Základní pravidlo je mít finanční rezervu a na kreditní kartě utrácet jen ty peníze, ke kterým mám krytí na běžném účtu. A ty, jak je zřejmé, marvy neměl.
fremantle píše:Air Bank, pokud klient dodrží pravidla hry a bude řádně splácet, bude dluh úročit těmi 9,9 % p.a., i kdyby standardní sazba byla přes 20 % p.a. (a myslím, že obzvlášť u nižších úvěrů tu standardní sazbu i takto reálně nastavují
Tomáš Marný píše:Řekl bych, že z těch více než 200 partnerů bude s bídou použitelných tak 10...
smajlik2 píše:Nevíte jestli nepoužívanou KK nechá GE bez poplatku nebo těch 50 Kč budou chtít každý měsíc?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků