ČSOB Premium a "Pojištění proti poškození a krádeži" za mě funguje skvěle. 13. v pátek rozbitý display na MT, o 13 dnů později peníze za opravu přistály na účtě.
Volá se 466 100 777 pro nahlaseni pojistne udalosti. Telefon do servisu a pak mailem zaslat fakturu za opravu, protokol o oprave a fakturu o koupi tel.
Asi si budu muset projít podmínky pojištění, co u těch bank mám . Jak je to tady? Musel být telefon zakoupen kartou? Takže u služebáku mám smůlu? Ne, že bych to aktuálně řešil, ale hodilo by se to vědět.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
Nam sa rozbila TV, bola platena kartou(podmienka), kupovana nova s plnou zarukou(podmienka), ale to poistenie plati kratko, 6 alebo 12m...takze sme nemohli uplatnit. Navyse sa mi mari, ze operuju s cenou casovou a nie novou, a elektronika cenu straca rychlo. OP mal sakra stastie v nestasti
Troska offtopic ale: Mastercard Lounge v Kyjeve-Borispol (KBP), vstup s Erste MC World Elite samozrejme zadarmo, ked som sa pytal ci aj doprovod, nevedeli mi povedat a na doklade o vstupe dokopy nic nie je napisane.
Vstup vo Viedni v Air lounge - nonschengen, Erste MC WE samozrejme Drzitel + 4ludia doprovod zadarmo. Prekvapilo ma, ze sa tam da ist aj po prilete a uplne v pohode.