Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod retron 8. 9. 2023 08:16

Pokud vím, tak noví klienti automaticky mají nový systém KB+, který je za mě teda na hony lepší.

Erste Premier už vydává nový design karet viz.:
https://www.erstepremier.cz/cs/ucty-kar ... aret.modal
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 9. 2023 08:30

ad 2) ano. Ale já bych si o tu kreditku určitě požádal (resp. já si žádal a nedali mi ji). Jsou tam 4 vstupy do salonku, navíc v systému Dragon Pass, ideální při kombinaci s ČSOB/ČS, které mají Lounge Key, protože některé salonky nemusí LK brát (bývalo by se mi hodilo v Miláně, kdy LK salonek byl v rekonstrukci, kdežto DP otevřený.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Panchy 8. 9. 2023 09:34

Takiyako.Nakashi píše:Ahoj, muzete nekdo prosim nahrat aktualni design karet vydavanych k CSOB Premium a CS Premier uctum? Diky

CS zde: https://www.erstepremier.cz/cs/ucty-kar ... aret.modal
Panchy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 8. 9. 2023 09:47

Stejný odkaz už zde je o 2 příspěvky dříve...
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 8. 9. 2023 12:07

retron píše:Pokud vím, tak noví klienti automaticky mají nový systém KB+, který je za mě teda na hony lepší.

Tak zrovna ta TOP nabídka není v KB+ k dispozici, resp. v KB+ jsou zakládané nové "tarify" (Start/Standard/Komfort/Exclusive), přičemž nezáleží, jestli byly založeny novému, nebo stávajícímu klientovi. TOP nabídka je v prodeji pořád, ale je vedena ve starém systému, stejně tak jako třeba kreditní karty - tyto produkty by měly být do KB+ doplněné později.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod DPH - VAT 8. 9. 2023 14:46

... TOP nabídka prý až nakonec ...
DPH - VAT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cermakjn 9. 9. 2023 06:16

pino píše:3) nějaké jiné doporučení při nastavení účtu, karet ? (cizí účty apod)

Doporučím e-trading pro konverzi měn, super individuální kurzy - zeptej se. Cizí měny nejsou takové terno, placené SEPA platby, meh. Max pro konverzi měn a platby kartou v dané měně.
cermakjn
Návštěvník

Odeslat příspěvekod noi2 14. 9. 2023 19:26

Ví někdo, jak dlouho trvá, než si Erste strhne z karty nadlimitní vstup do salónku? Už jsou to přes tři týdny a nic. Buď jim to trvá tak dlouho nebo to při změně z 6 na 8 vstupů nulovali.
noi2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Busci 14. 9. 2023 19:30

Ja chci tu infinite. Co mam udelat
Busci
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 14. 9. 2023 20:00

Stačí si založit prémiový účet v ČS, ČSOB nebo KB :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod DPH - VAT 15. 9. 2023 03:17

... který prémiový účet u KB, prosím? ... v TOP nabídce "tu infinite" nevidím: https://microsite.kb.cz/cs/kb-premium/ucty-a-karty
DPH - VAT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 9. 2023 08:04

v TOP je debetní Visa Platinum. Ale je možné mít k účtu zdarma kreditku MasterCard World Elite se 4 vstupy v systému Dragon Pass
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod PULPANM 15. 9. 2023 08:15

UF - Kč 1490/měs je solidní poplatek a ty podmínky.
Když srovnám s ČSOB premium - třeba cestovní pojištění s limitem 100 MIO
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 9. 2023 08:25

1490 za co? TOP je při splnění podmínek zdarma a ta kreditka k ní taky (lze zahrnout do balíčku k účtu).
Jasně, ČSOB vychází lépe, Erste asi taky. Ale "a můžu mít obojí"? U KB se mi líbí, že vstupy jsou v systému Dragon Pass, bývala by se mi hodila v Miláně, kdy LK salonek byl zavřený, ale DP otevřený.

Bohužel mi ji KB neschválila. Kdyby měl někdo tip na bankéře v KB, rád k němu přejdu :D
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod tramin 15. 9. 2023 09:11

Busci píše:Ja chci tu infinite. Co mam udelat

A v čem je ta karta tak výhodná?
tramin
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka