Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 15. 9. 2023 10:27

PatrikChrz píše:1490 za co? TOP je při splnění podmínek zdarma a ta kreditka k ní taky (lze zahrnout do balíčku k účtu).
Jasně, ČSOB vychází lépe, Erste asi taky. Ale "a můžu mít obojí"? U KB se mi líbí, že vstupy jsou v systému Dragon Pass, bývala by se mi hodila v Miláně, kdy LK salonek byl zavřený, ale DP otevřený.

Bohužel mi ji KB neschválila. Kdyby měl někdo tip na bankéře v KB, rád k němu přejdu :D

to jo ale podmínky má KB daleko přísnější a nechci jim tam nechat plonkově válet 3 MIO
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod .void 15. 9. 2023 11:05

Protočíš 100 tisíc každý měsíc. :-)
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 15. 9. 2023 12:12

no to jo, ale u CSOB stačí protočit 50
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 9. 2023 13:40

Od doby co mají tyhle banky okamžité platby mi je jedno, jestli 50 nebo 100 tisíc. Prostě začátkem měsíce si dám jeden "večer pod lampou", přesunu peníze mezi bankami v rámci takového kolečka, případně skočím do Albertu koupit kilo mrkve (po jedné zaplatit různými kartami na samobslužné pokladně) a je vyřízeno.

-- 15. 9. 2023 13:41 --

PULPANM píše:no to jo, ale u CSOB stačí protočit 50

a můžu mít obojí? :D Seno to nežere, tak co.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod PULPANM 15. 9. 2023 14:48

jasně, žer můžeš....
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 15. 9. 2023 21:37

DPH - VAT píše:... který prémiový účet u KB, prosím? ... v TOP nabídce "tu infinite" nevidím: https://microsite.kb.cz/cs/kb-premium/ucty-a-karty

KB má tu kartu Infinite na webu https://www.kb.cz/cs/obcane/karty/infinite
V současnosti ji už ale možná KB nenabízí, nicméně dříve šla objednat za 10000Kč/rok, pro prémiové klienty ji KB uměla poskytnout zdarma.
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod 4daPeace 18. 9. 2023 12:33

Ahoj, chci si založit účet ČSOB Premium Konto s kreditkou MC World Elite. Při žádosti o ČSOB Premium Konto je mi v appce nabídnuta jen debitka Visa Infinite. Myslel jsem, že to půjde najednou. Je nutné si nejprve založit Premium Konto a až poté, v samostatné žádosti, o kreditní kartu? Díky
4daPeace
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Aldadol 18. 9. 2023 12:50

Pokud to děláš online, tak je to na etapy. Na pobočce by ti to udělali hned. Já jsem také řešil online, takže nejdřív Premium účet, pak jsem volal na tu Premium linku a požádal o kartu. Jelikož jsem neměl žádnou historii, tak chtěli tuším výpis z účtu, kam chodí výplata. Za týden karta dorazila.
Aldadol
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tonddy 18. 9. 2023 12:54

A salónky jsou u ČSOB Premium napojeny jen na kreditní kartu, nebo i na debetku Visa Infinite!
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aldadol 18. 9. 2023 12:59

Jen na tu kreditku Mastercard World Elite.
Aldadol
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bufalobil1 19. 9. 2023 10:17

Mám už premium účet od ČSOB kam mi chodí výplata abych splnil podmínku. Chtěl bych ještě otevrit učet premium u KB. Jak moc otravují s produkty a jak kontrolují splnění podmínky příchozí platby těch 100 litrů měsíčně když bych si přeposlal z jiného účtu?
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iguka 19. 9. 2023 16:04

Je kreditka world elite k premium kontu KB zdarma? V sazebníku vidím 550 měsíčně bez jakékoliv poznámky.

Edit: v rámci vedení konta by měla být zdarma
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tonddy 19. 9. 2023 23:37

Opravdu? A kde to píší, chci si to taky založit kvůli salónkům.
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 20. 9. 2023 10:46

Píšou to v ceníku https://www.kb.cz/getmedia/c299f715-665 ... obcane.pdf na straně 6. Kreditka World Elite je zdarma v rámci prémiového účtu "TOP nabídka".
Milos
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 20. 9. 2023 12:57

bufalobil1 píše:Mám už premium účet od ČSOB kam mi chodí výplata abych splnil podmínku. Chtěl bych ještě otevrit učet premium u KB. Jak moc otravují s produkty a jak kontrolují splnění podmínky příchozí platby těch 100 litrů měsíčně když bych si přeposlal z jiného účtu?

Jak to tedy je, ví někdo ?
PULPANM
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka