Prémiové účty u českých bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tmx643 25. 9. 2023 17:24

To jo, ale ti, kterým to tehdy vypověděli, to byli lidé, co tam nic neměli, jen si tam a zpět přeposílali peníze pro splnění příjmového kritéria.
Proto píšu, že fakt, že peníze nechodí přímo od zaměstnavatele, bude to nejmenší. Jim jde o to další nakládání s účtem, tj. jaké další věci jim dávají nějak vydělat. Pokud tam bude mít člověk české akcie, kreditku, úvěr, ve výsledku jim bude jedno, kdo posílá ty peníze, jestli přímo zaměstnavatel, nebo sám člověk z jiného účtu. A naopak pokud tam jen přijde výplata a hned půjde pryč a počet dalších služeb bude 0, účet dřív nebo později předvedou na obyčejný tak jako tak.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 25. 9. 2023 19:12

A to je takový problém z toho účtu provádět i různé trvalé platby a pár plateb kartou, aby ten účet vypadal jako "aktivní"?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod xls 25. 9. 2023 19:13

Pokud by to bylo podle představ banky, tj. že jim tam nechá na poplatcích několikanásobek toho, co od nich dostane, tak to už vůbec nemá cenu.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 26. 9. 2023 16:40

Posílám VUB, to jde přes sběrný účet, kde majitelem je "sdružené účty odborů" nebo takový divný název :).
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod audiobullys 28. 9. 2023 22:13

vcera jsem zjistil že visa platinum karta k top nabídce KB nejde zmenit pin karty v bankomatu KB. je toddle vůbec mozne, že nejde zmenit pin na karte ? normalne karta byla v bankomatu , a byl to i vkladomat.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod cermakjn 28. 9. 2023 22:56

Já PIN změnil na všech kartách od KB. Byla karta předtím aktivována?
cermakjn
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 29. 9. 2023 05:29

určitě to lze, já mám "vlastní"
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Milos 29. 9. 2023 09:30

@audiobullys: Viděl bych to na dočasný technický problém (zkus to znovu, třeba i v jiném bankomatu) nebo na neaktivovanou kartu (karta se musí nejdříve aktivovat a až poté je možné změnit PIN).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod bufalobil1 21. 10. 2023 10:17

Dá se do lounge key aplikace nahrát druhá karta? Mám už tam nahranou tu od ČSOB a chtěl jsem nahrát i novou EP ale nabízí mi to jen editaci stávající karty. Něco jsem přehlédl nebo lze mít nahranou jen jednu kartu? Díky.
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tx999 21. 10. 2023 22:04

Je potreba mit 2 LK ucty a mezi nimi prepinat
tx999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bufalobil1 22. 10. 2023 09:53

Díky za info.
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 22. 10. 2023 13:09

V Samsung telefonech se dá použít KNOX (Zabezpečená složka), tam se LK aplikace dá instalovat podruhé a přihlásit se s tím druhým účtem.
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bufalobil1 22. 10. 2023 14:09

Funguje díky za tip.
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod flightmax 4. 11. 2023 09:32

Ahoj mám na Vás dotaz. Projde mi u ČSOB premium pouhé přeposílání minimální částky z jiného mého osobního účtu? Nebo tam musím posílat příjem. Plus tři platby kreditní kartou Děkuji
flightmax
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 4. 11. 2023 09:41

Může se jednat o platbu z jiného tvého účtu v jiné bance, nemusí to být výplata.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka